شیرینی و دسر

طرز تهیه کوکی گردویی

مثبت زندگی: کوکی‌ها بهترین چیزی است که می‌توان آن را در دورهمی‌ها کنار چای گذاشت و به مهمان‌ها تعارف کرد. البته که در بیشتر مغازه‌ها و شیرینی‌پزی‌ها کوکی و کلوچه‌های مختلف، حاضر و آماده پیدا می‌شود. اما تا به حال فکر کرده‌اید که خودتان کوکی بپزید؟ بله! خودتان! هیچ کاری هم ندارد. همراه مثبت زندگی باشید تا در بخش آشپزی، دستور پخت کوکی گردویی را برای شما روایت کنیم.

مواد لازم برای تهیه کوکی گردویی

گردوی پوست کنده شده و تُست شده: ۱ و ۱/۳ فنجان (۲۰۰ گرم)
کره: ۸ قاشق غذاخوری (۱۱۵ گرم)
شکر: ۱ و ½ فنجان (۲۹۵ گرم)
نمک: ۱ و ½ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
جوش شیرین: ½ قاشق چای‌خوری
جوز هندی تازه: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
عصاره وانیل: ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم)
تخم‌مرغ: ۱ عدد بزرگ
آرد چندمنظوره: ۲ فنجان (۲۵۵ گرم)
شکلات تلخ یا شیری: ۱ فنجان (۸۵ گرم)

طرز تهیه کوکی گردویی

سینی را وسط فِر گذاشته و فِر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. گردوها را در غذاساز بریزید و آن را خرد کنید تا حالت خمیری پیدا کند. خمیر گردو را با کره، شکر، نمک، بیکینگ پودر، جوش‌شیرین، جوز هندی و وانیل مخلوط کنید. مخلوط‌کن را در درجه کم روشن کنید و سپس روی درجه متوسط بگذارید و به مدت ۵ دقیقه مواد را مخلوط کنید تا نرم و پُف‌دار شود. همانطور که مخلوط‌کن روشن است، تخم‌مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد نرم شوند. سرعت مخلوط‌کن را کم کرده و همه آرد را یکجا اضافه کنید، مخلوط کنید تا خمیر تشکیل شود. اگر شکلات را ذوب نکرده‌اید، در این مرحله قطعات شکلات را به خمیر اضافه کنید.

این نوشته را از دست ندهید  طرز تهیه موس شکلاتی در خانه به‌صورت مرحله به مرحله

قطعاتی به اندازه دو قاشق غذاخوری از خمیر جدا کرده و به صورت توپ درآورید. این خمیر را می‌توانید به مدت یک هفته در ظرف دردار در یخچال یا ۶ ماه در فریزر نگهداری کنید. هنگام استفاده در دمای اتاق حدود ۷۰ درجه فارنهایت یا ۲۱ درجه سانتیگراد قرار دهید، سپس خمیر را بخش‌بندی کنید.

توپ‌های خمیری را روی سینی فر چرب شده قرار دهید و کمی آنها را از هم فاصله دهید تا فضا برای باز شدن توپ‌های کوکی باشد. بگذارید کوکی‌ها بپزد تا پف‌دار شده و اطراف آن طلایی شود (حدود ۱۲ دقیقه). سپس ۵ دقیقه آنها را بیرون بگذارید تا خنک شوند.

زمانی که کوکی‌ها خنک شدند و آماده استفاده بودند، روی آنها را با شکلات تلخ یا شیری ذوب شده بپوشانید. کوکی‌های آماده شده را در ظرف دردار بگذارید و بین کوکی‌ها کاغذهای روغنی قرار دهید و می‌توانید آن را بیش از یک هفته در دمای اتاق نگه دارید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 4 =

دکمه بازگشت به بالا