شیرینی و دسرمامان پز

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

مثبت زندگی: خیلی از خانم‌ها دوست دارند شیرینی عید خانه را خودشان تهیه کنند، اما مشکل اینجاست که ممکن است شما هم مثل خیلی‌های دیگر با این کار آشنا نباشید.

علاوه بر این ممکن است وسایل تهیه شیرینی در خانه موجود نباشد و در این روز‌های پایانی سال، شیرینی درست کردن کار وقت‌گیری باشد. به خاطر همین دنبال چند شیرینی ساده خانگی رفتیم که بدون فر و خیلی از وسایل شیرینی پزی، به راحتی بتوانیم در خانه درست کنیم و از هنری آشپزی خود لذت ببریم.

شیرینی نخودچی بدون فر

مواد لازم:

  • آرد نخود چی: ۱ لیوان
  • هل: ۲ عدد
  • شکر: ۱ لیوان
  • کره: ۱ لیوان

طرز تهیه:

۱. ابتدا آرد را داخل تابه‌ای با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر خوبی از آرد بلند شود.
۲. آرد را که به این مرحله رسید از روی حرارت بردارید تا کم کم سرد شود.
۳. هل و شکر را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند؛ و علت اینکه از ابتدا از هل آسیاب شده استفاده نمی‌کنیم این است که عطر و بوی خود را حفظ کند.

۴. کره را هم ذوب می‌کنیم به طوری که داغ نباشد و وقتی آرد نخودچی تفت داده شده سرد شد شکر، هل و کره را به آن اضافه می‌کنیم و با دست خوب مخلوط کرده تا به شکل خمیر در بیاید. سپس خمیر آماده شده را روی سطحی صاف که کاغذ روغنی قرار دادیم به قطر ۲ سانت پهن می‌کنیم و با قالب‌های دلخواه شکل می‌دهیم.

در انتها روی آن را هم با کمی زعفران یا گلاب مرطوب می‌کنیم و با خلال یا پودر پسته تزیین کرده و در ظرف در دار به مدت چند ساعت در یخچال نگه می‌داریم.

این نوشته را از دست ندهید  بهترین دسرهای دنیا؛‌ ۲۰ دسر خوشمزه از نقاط مختلف دنیا

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 5 =

دکمه بازگشت به بالا