طرز تهیه بستنی قهوه خانگی بدون ثعلب و دستگاه
مثبت زندگی: ۸ نوامبر هر سال روز جهانی بستنی قهوه است. قهوه و بستنی هر دو جز محبوبترین خوراکیها در سرتاسر دنیا هستند و ترکیب این دو قطعا به یک طعم و مزه جادویی ختم خواهد شد. اگر طعم بستنی قهوه را دوست دارید و در عین حال تا به حال فکر میکردهاید برای درست کردن بستنی خانگی حتما نیاز به ثعلب و دستگاه بستنیساز دارید یک خبر خوب برای شما داریم. سادهترین طرز تهیه بستنی خانگی قهوه بدون ثعلب و دستگاه را بخوانید.
طرز تهیه بستنی قهوه بدون ثعلب
مواد لازم
پودر قهوه: ۲ قاشق غذاخوری
آب: ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه پاکتی: ۴۷۰ گرم
شیر عسلی: ۴۰۰ گرم
طرز تهیه
مرحله اول؛ بستنی قهوه و خامه را با همزن برقی بزنید
برای طرز تهیه بستنیخانگی قهوه ساده بدون ثعلب و دستگاه ابتدا باید خامه را با همزن برقی یا دستی هم بزنید تا سفت شود. لازم نیست خامه فرم بگیرد و همین که سفت شود کافی است.
مرحله دوم؛ مخلوط کردن پودر قهوه و آب
سپس در یک کاسه پودر قهوه و آب را با هم محلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله سوم؛ اضافه کردن شیر عسلی به خامه
در مرحله بعد شیرعسلی را به خامه سفت شده اضافه کنید و مرتب به صورت دورانی با لیسک هم بزنید.
مرحله آخر؛ قرار دادن مایه بستنی قهوه در فریزر
حالا ترکیب قهوه و آب را اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست شود. مایهبستنی را در یک ظرف پیرکس یا ظرفی که در برابر سرما مقاوم باشد بریزید و به مدت ۱۰ الی ۱۲ ساعت در فریزر بگذارید تا خوب خودش را بگیرد و به بستنی ساده خانگی با طعمقهوه تبدیل شود.
بستنی شما آماده شده است. برای تزیین آن به صورت اسکوپی، قاشق اسکوپ را با آب داغ گرم کرده و به صورت اسکوپ از بستنی جدا کنید. سپس روی آن میتوانید شکلات رنده شده بریزید. با پودر پسته یا نارگیل میتوانید بستنیقهوه را تزیین کنید.