تخصصی

درمان سستی کمر در مردان

مثبت زندگی: سستی کمر و در اصطلاح شل شدن کمر، نوعی ناتوانی جنسی و اختلال به شمار می‌رود که بر توانایی فرد در وضعیت نعوظ یا انزال طبیعی، تاثیر می‌گذارد. معمولا سستی کمر با اختلال نعوظ همراه است.

ناتوانی جنسی یا اصطلاح سست شدن کمر، اغلب بر زندگی جنسی، تاثیرات منفی می‌گذارد و ممکن است سبب اضطراب، افسردگی و کاهش اعتماد به نفس شود. تشخیص و شناخت علل بالقوه این نوع اختلال، می‌تواند کمک موثری در بهبود این وضعیت باشد.

عوامل زیادی ممکن است بر سستی کمر و در نتیجه ناتوانی جنسی تاثیر بگذارند. این عوامل شامل اختلالات احساسی و فیزیکی است. طبق  آمار و تحقیقات، حدود 50 درصد از مردان 40 تا 70 ساله در یک زمان مشخص و یا به صورت مداوم، دچار اختلال ناتوانی جنسی هستند. همچنین خطر ناتوانی جنسی با بالا رفتن سن افزایش می‌یابد.

دلایل ناتوانی جنسی چیست؟

۱- اختلالات عصبی

برخی از بیماری‌های عصبی می‌تواند خطر ابتلا به ناتوانی جنسی را افزایش دهد. شرایط بد عصبی بر توانایی مغز برای ارتباط برقرار کردن با سیستم تولید مثل تاثیر می‌گذارد. این مشکل می‌تواند باعث اختلال نعوظ در فرد شود.

اختلالات عصبی مرتبط با ناتوانی جنسی عبارتند از:

  • پارکینسون
  • تومورهای مغزی و مشکلات ستون فقرات
  • آلزایمر
  • بیماری ام اس
  • سکته مغزی
  • بیماری صرع

همچنین افرادی که عمل جراحی پروستات انجام داده‌اند ممکن است دچار آسیب عصبی و در نتیجه ناتوانی جنسی شوند. جالب است بدانید دوچرخه سواران هم ممکن است دچار ناتوانی جنسی موقت شوند. در واقع فشار مکرر روی نشیمن‌گاه و اندام تناسلی بر عملکرد اعصاب تاثیر می‌گذارد.

۲- بیماری های غدد درون ریز

سیستم غدد درون ریز بدن شامل هورمون‌هایی است که باعث تنظیم متابولیسم، عملکرد جنسی، تولید مثل، خلق و خو و بسیاری موارد دیگر در بدن می‌شود. دیابت، نمونه‌ای از یک بیماری مربوط به غدد درون ریز است که می‌تواند موجب ناتوانی جنسی در فرد شود.

این نوشته را از دست ندهید  اگر این علائم را دارید گرفتار سادیسم هستید

دیابت بر توانایی بدن برای استفاده از هورمون انسولین تاثیر می‌گذارد. یکی از عوارض جانبی مرتبط با دیابت مزمن، آسیب عصبی است. این احساسات، آلت تناسلی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. سایر عوارض مرتبط با دیابت هم، موجب کاهش جریان خون و سطح هورمون‌ها می‌شود. هر دو این عوامل می‌توانند موجب ناتوانی جنسی و سستی کمر شوند.

۳- مصرف دارو

مصرف تعدادی از داروها ممکن است جریان خون را تحت تاثیر قرار دهد و باعث ناتوانی جنسی و سستی کمر شود. پیش از مصرف هر نوع دارویی توصیه می‌کنیم که حتماً با پزشک متخصص مشورت کنید.

نمونه داروهایی که منجر به سستی کمر و ناتوانی جنسی می‌شوند را در زیر مشاهده می‌کنید:

  • داروهای شیمی درمانی سرطان مثل سایمتیدین
  • بتا بلوکرها، مانند کارودیلول و متوپرولول
  • مسدود کننده‌های آلفا آدرنرژیک، همانند تامسولوسین
  • داروهای هورمونی مصنوعی از جمله لوپرولید
  • مهار کننده‌های بازجذب سروتونین
  • داروهای ضد افسردگی، مانند آلپرازولام، دیازپام (والیم) و کدئین
  • دیورتیک‌ها، مانند فوروزماید و اسپیرونولاکتون
  • داروهای محرک های سیستم عصبی مرکزی، مانند کوکائین یا آمفتامین

۴- شیوه زندگی و اختلالات احساسی

برای رسیدن به نعوظ، ابتدا فرد باید بتواند احساسات و هیجانات خود را مدیریت کرده و مشکلی در این زمینه نداشته باشد. سستی کمر می‌تواند به دلیل نوعی واکنش عاطفی باشد. اگر فرد دچار اختلالات احساسی باشد، این امر حتی بر توانایی او در جذب جنس مخالف تاثیر می‌گذارد.

افسردگی و اضطراب با افزایش ریسک ابتلا به ناتوانی جنسی همراه است. افسردگی، شامل احساس غم و اندوه، از دست دادن امید یا بی نظمی در روحیات است. به طور مشابه، خستگی مرتبط با افسردگی هم می‌تواند باعث ناتوانی جنسی شود.

اضطراب و استرس هم می‌تواند یکی دیگر از دلایل ناتوانی جنسی باشد. اگر فردی در نعوظ دچار مشکل باشد، ممکن است این ترس در آینده هم با او همراه شود. فردی که مبتلا به اضطراب عملکردی مرتبط با ناتوانی جنسی است ممکن است قادر به نعوظ کامل در هنگام خودارضایی یا خواب باشد، اما قادر به حفظ نعوظ در طی مقاربت نیست.

این نوشته را از دست ندهید  بیماران مبتلا به نقرس، مراقب مصرف این گیاه باشند

۵-  مصرف مواد مخدر

مصرف مواد مخدری مانند کوکائین و آمفتامین می‌تواند موجب ناتوانی جنسی شود. همچنین، سوء مصرف الکل ممکن است بر توانایی فرد در نعوظ، تاثیر بگذارد. در این گونه موارد بهتر است به پزشک متخصص مراجعه کنید.

۶- مشکلات و ناراحتی‌های قلبی

 ناتوانی جنسی می‌تواند به علت شرایطی که قلب را تحت تأثیر قرار می‌دهد و باعث مشکلاتی در پمپاژ خون می‌شود، بروز دهد. در صورت عدم گردش خون مناسب در ناحیه آلت تناسلی، فرد ممکن است مشکلات نعوظ پیدا کند.

آترواسکلروز، نوعی بیماری قلبی است که بر عروق خونی تاثیر گذاشته و می‌تواند باعث ناتوانی جنسی گردد. همچنین، کلسترول بالا و فشار خون بالا با افزایش خطر ابتلا به ناتوانی جنسی همراه است.

برای سفت شدن کمر چه بخوریم

در ادامه مواد غذایی برای سفت شدن کمر را بررسی می‌کنیم. این خوراکی‌ها و میوه‌های مفید برای نعوظ  علاوه بر اینکه برای برای پر کردن کمر خالی مفید هستند، به طور کلی برای سلامتی شما هم لازم هستند.

چغندر برای نعوظ

سبزیجات سبز و برگى شکل مانند کرفس و اسفناج به دلیل غلظت زیاد نیترات مى‌توانند گردش خون را افزایش دهند.  طبق بررسى‌هاى انجام شده مشخص شده است که آب چغندر حاوى مقدار زیادى نیترات است. بنابراین خواص چغندر برای نعوظ را دست کم نگیرید.

نیترات‌ها باعث گشاد شدن عروق مى‌شوند به این معنی که آنها رگ‌های خونی را باز می‌کنند و جریان خون را افزایش می‌دهند.

سال‌ها پیش از این که سازمان غذا و داروی آمریکا اولین داروی ED را در سال ١٩٩٨ تصویب کند، چندین مقاله در رابطه با اثرات مفید نیترات‌ها برای درمان اختلال نعوظ منتشر شده بود.

داروهای ED که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرند، مبتنی بر تاثیرات شل کنندگى نیترات بر رگ‌های خونی آلت تناسلی است.

این نوشته را از دست ندهید  درمان آب‌مروارید با بهره‌گیری از روش «فیکو»؛ بهبودی در کوتاه‌ترین زمان

پروتئین موجود در پسته

یکی دیگر از مواد غذایی برای سفت شدن کمر پسته است. پسته قوای جنسی را افزایش می‌دهد. مردانى که دچار اختلال نعوظ بودند مورد بررسى قرار گرفتند. آنها به مدت سه هفته پیاپى روزى یک بار پسته مصرف کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که اختلال نعوظ در این افراد به طور قابل توجهى درمان شده است و همچنین میل جنسى و رضایت کلى از رابطه جنسى در این افراد افزایش یافته است.

فواید پسته برای حل مشکلات نعوظ ممکن است به دلیل وجود پروتئینى با نام آرژنین باشد که ممکن است به شل شدن و گشاد شدن عروق خونی کمک کند.

شکلات تلخ برای نعوظ

از جمله بهترین مواد غذایی برای سفت شدن کمر شکلات تلخ است. بر اساس یک مطالعه جدید که در ژورنال سیرکولیشن Circulation چاپ شد، نشان داده شد که فلاونوئیدهای موجود در شکلات تیره و تلخ باعث بهبود گردش خون می‌شود.

مصرف شکلات می‌تواند به عنوان درمانى براى اختلال نعوظ ناشی از گردش خون ضعیف در نظر گرفته شود.

فلاونوئیدها، آنتی اکسیدان‌هایی هستند که به طور طبیعی در گیاهان تولید مى‌شوند تا آن‌ها را از مسمومیت حفظ کنند و سلول‌هاى آسیب دیده آنها را ترمیم کنند.

فلاونوئیدها و سایر آنتی اکسیدان‌ها تاثیرات مشابهی بر روی افراد دارند. این مواد مى‌توانند در کاهش فشار خون و کاهش کلسترول مفید باشند، که هر دو عامل مؤثر در اختلال نعوظ هستند.

روی موجود در صدف و سایر دیگر موجودات دریایى صدف‌دار

صدف همیشه به عنوان یک داروی مقوی براى غرایز جنسی شهرت داشته است. یکى از دلایل آن مى‌تواند این باشد که صدف حاوى مقادیر زیادى از ماده معدنى روی است.

این ماده معدنى در تولید تستوسترون هورمون مردانه نقش مهمی دارد و کمبود تستوسترون می‌تواند یکی از دلایل بروز اختلال نعوظ باشد. بنابراین یکی از مواد مغذی لازم برای درمان اختلال نعوظ صدف است.

این نوشته را از دست ندهید  با این خوراکی‌ها غلظت خون خود را از بین ببرید

تحقیقات ارائه شده در یک نشست انجمن دارویى آمریکا ارتباط مصرف صدف و نقش آن در اختلال نعوظ را این گونه عنوان مى‌کند که: صدف خام حاوی ترکیباتی است که باعث آزاد شدن هورمون‌های جنسی هم در مردان و هم در زنان می‌شود.

خواص هندوانه برای نعوظ

درمان اختلال نعوظ با هندوانه یکی از روش‌های رایج در سراسر دنیاست. بر اساس برخی از مطالعات انجام شده در رابطه با مصرف هندوانه و اختلال نعوظ نشان داده شد که هندوانه مى‌تواند اثراتی در اختلال نعوظ داشته باشد که مشابه داروی ایى-دى ویاگرا ED Viagra است و همچنین مى‌تواند میل جنسی را هم افزایش دهد.

خواص هندوانه بسیار زیاد است و سرشار از ترکیبات مفیدی است که به همین دلیل جزء غذاهاى دارویی شناخته شده است. تمام غذاهاى دارویى حاوى آنتی اکسیدان هستند. یکی از مزایای آن‌ها این است که رگ‌های خونی که باعث نعوظ مى‌شوند را  گشاد و شل می‌کنند. اگر چه ٩٢ درصد هندوانه آب است، ولى همین ٨ درصد باقى مانده براى قلب شما و لذت جنسی شما تاثیرات شگفت آورى ایجاد مى‌کند.

لیکوپن موجود در گوجه فرنگی و گریپ فروت صورتی

لیکوپن یکی از آن دسته غذاهاى دارویی است که برای گردش خون و برای بهبود مشکلات جنسی بسیار مفید است. لیکوپن در میوه‌های قرمز پر رنگ مانند گوجه فرنگی و گریپ فروت‌های صورتی یافت می‌شود.

مصرف لیکوپن با غذاهای چرب و روغنی مانند آووکادو و روغن زیتون باعث جذب بهتر آن مى‌شود. بنابراین ممکن است از این پس بیشتر دلتان بخواهد از مواد غذایی برای سفت شدن کمر استفاده کنید و براى خودتان یک سالاد ضد اختلال نعوظ درست کنید.

در برخى از تحقیقات همچنین نشان داده شده است که آنتی اکسیدان‌هایى مانند لیکوپن در درمان ناباروری مردان و سرطان پروستات مفید هستند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − دو =

دکمه بازگشت به بالا