طرز تهیه لذیذترین دلمه با فلفل دلمهای و برگ مو
مثبت زندگی: این روزها فصل فلفل دلمههای رنگی رنگی است و فصل برگ مو. برای همین بهترین فصل برای پختن و خوردن دلمه تصور میشود همین فصل است. اگر شما هم جزو گروهی هستید که عاشق دلمه هستند اما طرز تهیه دلمه خوشمزه را نمیدانند همراه ما باشید تا در این مقاله دستور پخت یکی از لذیذترین دلمهها را برایتان بگذاریم. این شما و این طرز تهیه لذیذترین دلمه با فلفل دلمهای و برگ مو.
زمان آماده سازی: کمتر از 30 دقیقه
مواد لازم برای تهیه دلمه برای 5 نفر
5 عدد فلفل دلمهای ( درون فلفل دلمهای باید خالی شود) یا برگ مو
½ پیمانه کینوا
1 پیمانه آب سبزیجات کم سدیم
1 و ½ پیمانه ذرت
1و ½ پیمانه لوبیای سیاه
1 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی خرد شده
½ پیمانه پیاز قرمز خرد شده
1 عدد هالاپینیو ( دانههای آن باید گرفته شود و به صورت نازک برش بخورد)
½ پیمانه سالسا
¼ پیمانه گشنیز و یا جعفری خرد شده
¾ قاقش چایخوری زیره سبز
1 حبه سیر درشت و خرد شده
دستور تهیه دلمه
فر را با دمای 350 درجه از قبل گرم کنید.
فلفلها را در یک ظرف قرار دهید و به مدت ده دقیقه در درون فر بپزید.
در همین حال، کینوا را در آب سبزیجات به مدت هشت الی ده دقیقه بپزید. سپس آن را به یک کاسهی بزرگ انتقال دهید.
حالا ذرت، لوبیا، گوجه فرنگی، پیاز، هالاپینیو ، سالسا، گشنیز و زیره سبز را به کاسه اضافه کنید. آنها را با هم ترکیب کنید.
یک ماهیتابه نچسب را به مدت یک دقیقه روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه به صورت خشک حرارت دهید. محتوای کاسه را درون ماهیتابه بریزید و به مدت 30 دقیقه هم بزنید. (پیاز و گوجه فرنگی باید نرم شود)
بعد از پخته شدن فلفلها، درون آن را با مخلوط حاصل پر کنید. درب فلفلها را قرار دهید و آن را به مدت ده دقیقه در فر بپزید. اگر دوست داشتید میتوانید کمی پنیر پیتزا به آن اضافه کنید.