آشپزیمامان پز

طرز تهیه ترشی گوجه سبز مجلسی در منزل

ترشی گوجه سبز یکی از انواع ترشی‌های جدید و بسیار پر طرفدار ایرانی است که خلاف دیگر ترشی‌ها به دلیل اینکه گوجه سبز یک میوه فصلی است در فصل بهار یا تابستان تهیه می‌شود. این ترشی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای سفره آرایی نیز مفید است.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می‌توانید یک شیشه کوچک ترشی گوجه سبز تهیه کنید:

  • ترخون ۲ شاخه
  • نمک به اندازه کافی
  • گوجه سبز ۵۰۰ گرم
  • سرکه سفید به اندازه کافی

طرز تهیه ترشی گوجه سبز

برای تهیه ترشی گوجه سبز ابتدا ترخون را آبکش می‌کنیم و در صافی قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌اش به طور کامل خارج شده و خشک شود. بعد گوجه سبزها را تمیز می‌شوییم و در آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافه آن‌ها خارج شود. سپس با دستمال آشپزخانه تمیز گوجه سبزها را کاملا خشک می‌کنیم و در سینی قرار می‌دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه در سینی بمانند (لطفا روی هم در سینی نچینید) تا اگر رطوبتی در آن‌ها باقی مانده است کاملا از بین برود، زیرا رطوبت باعث کپک می‌شود.

سپس کمی از گوجه سبزها را در شیشه می‌ریزیم و لابه لای آن‌ها ترخون قرار می‌دهیم و مجدا گوجه سبز می‌ریزیم و ترخون تا شیشه پر شود. بعد از آن، کمی نمک به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می‌کنیم و روی گوجه سبزها می‌ریزیم تا کاملا سرکه روی آن‌ها را بپوشاند. به مدت ۲ هفته به ترشی استراحت می‌دهیم تا در جای خشک و خنک آماده مصرف شود.

نوش جان

این نوشته را از دست ندهید  طرز تهیه چهار دسر خیلی خوشمزه برای مهمانی‌ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − هشت =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا