آشپزی

طرز تهیه سوپ ذرت

مثبت زندگی: ذرت یكی از تحفه‌های قاره آمریکاست كه امروزه تقریبا نبودن آن در بین انواع مواد غذایی قابل تصور نیست.سوپ ذرت علاوه بر خواص فراوان، بسیار سریع آماده می‌شود به شرطی كه از كنسرو آن استفاده كنید. همراه ما باشید تا در این قسمت از مثبت زندگی طرز تهیه سوپ ذرت را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

كنسرو ذرت قوطی، 800 گرم

روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری

پیاز سفید متوسط: یك عدد، نگینی‌شده

سیر: 2 حبه، رنده شده

فلفل سفید: یك قاشق غذاخوری (اختیاری)

نمك و فلفل: به میزان لازم

آب مرغ: یك‌و نیم لیتر

خامه: یك‌دوم پیمانه

طرز تهیه:

1- روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كنید و پیاز را 4 دقیقه در آن تفت دهید. سیر و پودر فلفل سفید را اضافه كرده و یك دقیقه دیگر تفت دهید.

2- سه‌چهارم ذرت را به قابلمه اضافه كنید و پس از 3 دقیقه آب مرغ را به آن بیفزایید. هنگامی كه سوپ به جوش آمد، شعله را كم كرده و در آن را ببندید. سوپ را 20 دقیقه بپزید.

3- به وسیله گوشتكوب برقی یا غذاساز سوپ را پوره كنید تا یكدست شود. ذرت باقیمانده را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. چند دقیقه قبل از سرو خامه را بیفزایید و مخلوط كنید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و در ظرف بكشید.

نکات

1 – به جای روغن مایع از3 قاشق غذاخوری كره گیاهی استفاده كنید.

2 – به جای پیاز از 5-6 عدد پیازچه درشت استفاده كنید.

3 – برای تزیین از فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز نیز می‌توانید استفاده كنید.

این نوشته را از دست ندهید  مجله تصویری مثبت زندگی- قسمت دوم؛ آرایش رزگلد، نیازهای قبل و بعد از ازدواج، یائسگی، بدنسازی و...

4 – به جای پودر  فلفل از 2 تا 3 عدد فلفل سبز یا قرمز تند ساطوری شده استفاده كنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × دو =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا