آخرین نوشته هاغذای ایرانی

طرز تهیه دلمه برگ مو، غذای پرطرفدار ترکی

مثبت زندگی: دلمه برگ مو، یکی از لذیذترین غذاهاست که اگرچه به ظاهر ساده و مختصر به نظر می‌رسد، ولی مرحله آماده‌سازی سخت و وقت‌گیری دارد. دلمه یک غذا واقعا خوشمزه و عالی است که تقریبا در پیک نیک‌ها از این غذا استفاده می‌شد و کمتر کسی وجود دارد که به این غذا علاقه نداشته باشد.

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو

حالا ما در ادامه همراه شما هستیم تا این غذای فوق العاده خوشمزه را همراه با هم درست کنیم و از خوردن نهایت لذت را ببریم.

  • برگ مو: به مقدار لازم
  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • برنج: یک پیمانه
  • سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر: ۳۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: دو عدد
  • لپه: یک پیمانه
  • نمک: به مقدار کم

مواد لازم برای چاشنی دلمه

دلمه برگ مو
  • آب: یک پیمانه
  • سرکه: نصف پیمانه
  • شکر: یک قاشق غذا خوری
  • نمک: به مقدار کم
  • دلمه برگ مو

طرز تهیه دلمه برگ مو

لپه و برنج را جداگانه خیس کنید.

و بعد نیم پز کنید.

تابه ای را روی حرا رت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به همراه کمی زرد چوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

وقتی رنگ پیاز طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

برنج و لپه نیم پز شده را به گوشت درحال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر سبزی را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی پاشیدن نمک روی مواد، آنها را از روی حرارت بردارید.

این نوشته را از دست ندهید  بهترین ضدعفونی کننده‌ برای مقابله با کرونا و ویروس‌های خطرناک چیست؟

و مواد را داخل برگ‌ها به صورت بقچه‌ای بپیچید. اگر برگ‌هایی که استفاده می‌کنید تازه هستند باید دو سه دقیقه‌ای در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشکنند.

سپس دلمه‌ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچینید و چاشنی را روی آن بریزید.

در قابلمه را ببندید تا دلمه‌ها با حرارت کم و با بخار چاشنی بپزند.

دلمه برگ مو

طعم چاشنی دلمه:

برای چاشنی دلمه از سرکه یا آبلیمو ، آب ، نمک و شکر استفاده کنید و به اندازه دلخواه از آنها استفاده کنید.

دقت کنید سرکه را هنگام دم گذاشتن دلمه ها اضافه نکنید .

فوت و فن پیچیدن دلمه‌ها

برای پیچیدن دلمه ها روشهای مختلفی وجود داره که مرسوم ترینشون بقچه ای هست و رولی.

اگر برگهایی که استفاده میکنین تازه هست باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشه تا نرم بشه و موقع پیچیدن نشکنه.

برگها رو که آماده کردین، پهن کنین و مواد رو داخلش بریزین و بپیچیدش.

نکات:

اگر سرکه را در هنگام دم گذاشتن اضافه کنیم باعث سفت شدن برگ ها می شود.

می توانید به جای سرکه از آبلیموی تازه نیز استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد دلمه برگ مو

  • دلمه برگ مو جزو دلمه و کوفته است.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت است.
  • دلمه برگ مو را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + دو =

دکمه بازگشت به بالا