آخرین نوشته هاغذای ایرانی

راز خوشمزه شدن سوپ جو

مثبت زندگی: سوپ جو قرمز از محبوب‌ترین سوپ‌های رستورانی است و تقریبا در تمام رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. جالب است بدانید بر خلاف تصور عموم که سوپ جو را پیش غذا می‌دانند این سوپ به خاطر وجود ویتامین ها و مواد معدنی که در آن وجود دارد یک غذای کامل است. این سوپ پر فایده و خوش طعم را می‌توانید در ایام سرد سال برای خانواده عنوان یک غذای کامل تهیه کنید. به شما اطمینان می‌دهیم با چند بار پختن سوپ جو قرمز در منزل می‌توانید با سوپ های خوش رنگ و لعاب موجود در رستوران‌ها رقابت کنید.

 یکی از رازهای خوشمزه شدن سوپ‌ها استفاده از عصاره‌های مرغ و گوشت در آنها است. دقت کنید اول عصاره را اضافه کنید و بعد نمک آن را بچشید.

 در نیم ساعت آخر سوپ جو قرمز به آن آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدهید کمی با هم بپزند.

 برای داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده باید جو حتماً خوب بپزد و لعاب بیندازد.

 بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.

 سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.

 برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که روی سوپ می‌آید را با قاشق بردارید.

 سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می‌شود، طعم بهتری پیدا می‌کند.

نکاتی برای خوشمزه شدن سوپ جو,اصولی برای خوشمزه شدن سوپ

 در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و بعد از 15 دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.

این نوشته را از دست ندهید  دانلود سریال «قورباغه» قسمت ۵

 برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.

 یک و نیم قاشق چایخوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.

 افزودن خامه هم می‌تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.

 سوپ جو را می‌توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریع تر آماده می‌شود و احتمال ته گرفتن آن هم کم است.

 لازم نیست پیاز و سیب را خرد کنید. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم داده اند و هم تکه های ریز آنها در ظرف باقی نمی‌ماند.

مواد لازم برای سوپ جو با عصاره مرغ :

جو پوست کنده 1 لیوان
هویج بزرگ 1 عدد
عصاره مرغ 1 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری 
پیاز1 عدد 
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
کرفس + جعفریبه مقدار لازم 

طرز تهیه سوپ با عصاره مرغ:

برای پخت سوپ جو، می‌توانید جو را چند ساعت خیس کنید. جو را بگذارید بپزد. وقتی نیم پز شد هویج را نگینی خرد کنید و به آن اضافه کنید.

پیاز را خرد کرده و سرخ کنید، به آن زردچوبه و رب اضافه کنید کمی که سرخ شد به سوپ تان اضافه کنید. عصاره مرغ و کرفس خرد شده را به سوپ خود اضافه کنید و نیم ساعت بگذارید سوپ تان جا بیفتد.

این نوشته را از دست ندهید  بزاق دهان راهی برای ورود کروناویروس

اگر بخواهید از مرغ استفاده کنید مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و جو و هویج خرد کرده داخل قابلمه بپزید، و اجازه بدهید مغز پخت شوند و بعد سبزی یا کرفس و رب را به سوپ اضافه کنید و بگذارید با هم خوب بپزند. و جا بیفتد، و در آخر آبلیمو را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی بپزند.

اگر می‌خواهید از جو پرک استفاده کنید مرغ و هویج و پیاز را بپزید و در آخر جو پرک و سبزی و … را اضافه کنید. زیرا جو پرک زود له می‌شود.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 1 =

دکمه بازگشت به بالا