غذای ایرانی

آموزش پخت برنج زعفرانی

مثبت زندگی: برنج زعفرانی یکی از انواع روش‌های پخت برنج است که به همراه غذاهای پر طرفدار اصیل و ایرانی مثل خورش قورمه سبزی و کباب کوبیده سرو می‌شود. البته برنج زعفرانی به صورت محدود هم برای تزیین انواع پلوها استفاده می‌شود.

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می‌توانید برای ۴ نفر برنج زعفرانی تهیه کنید. در صورتی که می‌خواهید مقدار کمتر یا بیشتری برنج زعفرانی تهیه کنید می‌توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه‌گیری کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • برنج ۴ لیوان
  • نمک به اندازه کافی
  • روغن ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه برنج زعفرانی

برای تهیه برنج زعفرانی قالبی ابتدا برنج را در کاسه‌ای بزرگ می‌ریزیم و تا روی برنج‌ها آب و کمی نمک می‌ریزیم و 30 دقیقه اجازه می‌دهیم تا برنج خیس بخورد. سپس برنج را می‌شوییم و داخل قابلمه نچسب می‌ریزیم.

و تا 1 بند انگشت روی سطح برنج آب داخل قابلمه می‌ریزیم و 2 قاشق غذاخوری روغن و کمی نمک و 2الی 3 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده داخل قابلمه می‌ریزیم و کاملا برنج و روغن زعفران و نمک را خوب مخلوط می‌کنیم و قابلمه را روی حرارت زیاد می‌گذاریم.

تا آب داخل قابلمه جوش بیاید و مواد جذب برنج شود. زمانیکه آب در حال جوش زدن بود آرام برنج را هم می‌زنیم تا مواد کاملا جذب برنج شوند و آب موجود تبخیر شود و آن‌وقت حرارت را بسیار ملایم می‌کنیم و درب قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا برنج دم بکشد.

پس از اینکه برنج دم کشید قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم و کنار می‌گذاریم تا 10 دقیقه بعد که حرارت آن کم شده است و می‌توانید به آسانی قابلمه را در ظرف مورد نظر بر گردانید و برنج زعفرانی را با اکبرجوجه یا چلو گوشت نوش جان کنید.

این نوشته را از دست ندهید  غذاهای نشاط آور تابستان كدامند؟
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 6 =

دکمه بازگشت به بالا