آشپزیشیرینی و دسرغذای فرنگی

3 روش برای تهیه گرانولای خانگی

مثبت زندگی: خیلی‌ها برای صبحانه از این ترکیب استفاده می‌کنند. اصلا می‌دانید گرانولا چیست؟ گرانولا ترکیبی از همه میوه‌های خشک یا مغزهای مقوی است. این ترکیب بسیار مقوی و خوشمزه برای ورزشکاران و کسانی که در رژیم هستند توصیه می‌شود؛ چون بدن آنها را سالم و قوی نگه می‌دارد. همراه ما باشید تا در این مقاله ابتدا پایه گرانولا را برایتان شرح دهیم و در ادامه دستور تهیه 3 نوع گرانولای خانگی را برایتان شرح دهیم.

پایه‌ی گرانولا

حرارت فر را بر روی ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت تنظیم کنید. درون قالب مستطیلی فر کاغذ روغنی بیاندازید. درون کاسه‌ایی، ۳ فنجان جو دو سر پرک شده، ½ فنجان جوانه گندم، ¼ فنجان بذر کتان و ¼ فنجان نمک تصفیه شده را با هم مخلوط کنید. ¼ فنجان شربت افرا و ¼ فنجان روغن نارگیل را درون ماهی‌تابه با هم مخلوط کنید.

اجازه دهید تا زمانی که روغن ذوب شود حرارت ببینند. مخلوط جو و مابقی مواد را به خوبی مخلوط کنید. مواد را روی کاغذ روغنی درون قالب پخش کنید و اجازه دهید تا زمانی ‌که ترد و طلایی شوند، بپزد، برای پخت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه زمان لازم است. سپس بگذارید تا کمی سرد شود و به ظرفی در دار منتقل کنید. بدین ترتیب می‌تواند آن را تا ۱ ماه درون یخچال نگه دارید.

تهیه گرانولای خانگی

دانه و ادویه‌ی گرانولا

به پایه‌ی جودوسر خشک، ½ فنجان تخم کدوتنبل، ¼ فنجان تخم آفتابگردان پوست کنده، ۲ قاشق غذاخوری تخم چیا، ۱ قاشق غذاخوری دانه‌ی کنجد و ۲ و ¼ قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل اضافه کنید.

گیلاس، بادام و گرانولای وانیلی

به پایه‌ی جودوسر خشک، ¾ فنجان مغز بادام خردشده اضافه کنید. برای طعم بهتر ۴ قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص بیافزایید. پس از پخت پایه‌ی گرانولا ½ فنجان گیلاس خشک هم به آن بیافزایید.

این نوشته را از دست ندهید  دسر طالبی ؛ یک دسر سریع، سالم و خوشمزه
تهیه گرانولای خانگی

گرانولای شکلاتی، نارگیلی و موزی

برای طعم‌دار کردن مخلوط، ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین‌نشده به آن اضافه کنید. پس از پخت پایه‌ی گرانولا، آن را با ½ فنجان خرده‌های موز ریز ریز شده و ¼ فنجان تکه‌های نارگیل شیرین نشده و تُست شده مخلوط کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 8 =

دکمه بازگشت به بالا