طرز تهیه پیتزای خانگی خوشمزه با سیب زمینی سرخ کرده
مثبت زندگی: بچهها عاشق دو چیز هستند؛ پیتزا و سیبزمینی سرخ کرده. نکته اینجاست که وقتی خودمان یا همراه فرزندانمان و حتی دوست و رفیقمان به رستوران میرویم در فهرست غذایی انواع و اقسام پیتزا را میبینیم که شاید برایمان تکراری شده باشند.
راه دور چرا، گاهی در خانه هستیم و حوصله بیرون رفتن نداریم. حال اینکه از نرمافزار هم غذا سفارش بدهیم نداریم و دلمان میخواهد خودمان پیتزا درست کنیم. اگر تمام مشخصاتی که گفتیم را دارید همراه مثبت زندگی بمانید که قرار است در بخش آشپزی این سایت طرز تهیه پیتزای خانگی خوشمزه با سیب زمینی سرخ کرده را به شما آموزش دهیم. این شما و این طزط پخت یک پیتزای خاصِ خانگی.
مواد مورد نیاز
نیم کیلو خلال سیب زمینی منجمد(میتوانید خودتان سیبزمینی را سرخ کنید اما باید دقت کنید که سیبزمینیها یکدست و یک اندازه خرد و سرخ شده باشند.)
نکته: میتوانید به جای خلال سیبزمینی، آنها را مانند چیبس برش بزنید و سرخ کنید.
سس پاستا
سوسیس پپرونی
۲۵۰ گرم پنیر موزارلا
طرز تهیه پیتزا
ابتدا سیبزمینیها را ته تابه بچینید. توجه داشته باشید که سیبزمینیها باید به طور همسطح کف تابه چیده شوند.
اگر میخواهید سیبزمینیها به تابه نچسبند و راحتتر جدا شود، ترفندش این است که کف تابه یک کاغذ روغنی بگذارید و بعد سیب زمینیها را روی آن بریزید.
نصف پنیر موزارلا را روی سیب زمینیها رنده کنید. باید تمام درزهای بین سیب زمینیها با پنیر پوشانده شود. پنیر مانند چسب عمل میکند و سیبزمینیها را به هم میچسباند.
سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۴۲۵ درجه قرار دهید.
تابه را از داخل فر بیرون بیاورید و سس را روی سیبزمینیها و پنیر ذوب شده بریزید.
باقیمانده پنیر و سوسیس پپرونی را روی آن بریزید و دوباره به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
در انتها پیتزا را از تاوه دربیاورید و آن به قطعات دلخواه تقسیم کنید. پیتزای خانگی شما آماده استو نوش جان.