غذای فرنگی

طرز تهیه رول سوسیس

مثبت زندگی: رول سوسیس یک پیش غذا یا میان وعده واقعا لذیذ است که از محبوبیت خوبی برخوردار است. این پیش غذای لقمه‌ای را می‌توانید با نان باگت یا خمیر پیراشکی نیز تهیه کنید. همچنین می‌توانید در مهمانی‌های خود یا دورهمی‌های دوستانه یا حتی مراسمات تولد آن را تهیه کرده و از سرو آن لذت ببرید. اگر به دنبال آموزش طرز تهیه این پیش غذا یا میان وعده خوشمزه هستید از شما دعوت می‌کنیم در ادامه همراه مثبت زندگی باشید.

مواد لازم جهت تهیه رول سوسیس:

  • سوسیس بند انگشتی: ۳۰عدد
  • نان تست: ۱۰عدد
  • آب: به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی: به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا دور نان تست‌ها را ببرید و هر کدام از آنها را عمودی به سه قسمت تقسیم کنید.
  2. سپس با دست مقداری آب روی نان بریزید تا حدی که به حالت نیمه خمیری در بیاید.
  3. با دست کمی آن را پهن کنید.
  4. یک سوسیس روی نان‌های پهن شده بگذارید و رول کنید و در انتها یک خلال دندان برای فیکس کردن آن بزنید.
  5. روغن را به مقداری که رول در آن غوطه‌ور شود در قابلمه یا سرخ کن بریزید.
  6. پس از داغ شدن رول‌ها را در آن سرخ کنید.
  7. برای پوک ماندن بعد از سرخ کردن رول‌ها را روی توری یا روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود.

این نوشته را از دست ندهید  سالاد اندونزی؛ از این طعم جذاب غافل نشوید
منبع
فیلم آشپزی
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + هفت =

دکمه بازگشت به بالا