طرز تهیه جوجه ترش تابه ای
مثبت زندگی: جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور است. این کباب خوشمزه شباهتهای زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنیهای خوشمزه در تهیه آن، طعم بسیار خوبی دارد.
جوجه ترش در کنار غذاهایی مثل کباب ترش ، اکبر جوجه و … از معروفترین غذاهای شمالی است. توصیه میکنیم اگر گذرتان به استانهای شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستورانهای سنتی شمال تجربه کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر جوجه ترش تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری جوجه ترش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را کم یا زیاد کنید.
این روزها جوجه ترش، به اندازه کبابترش طرفدار پیدا کرده و ما میخواهیم یک نوع متفاوت از جوجه ترش را آموزش دهیم.
مواد اولیه
سینه مرغ: دو عدد
پیاز: یک عدد
فلفل دلمهای: یک عدد
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
گردو: 200 گرم
گشنیز و نعنا: 100 گرم
سیر: دو حبه
آب نارنج: سه قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی و زعفران: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه جوجهترش تابهای
مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمهای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مزهدار کرده و شش ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمدار شود.
سپس تکههای جوجه را به سیخهای چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار میگذاریم تا بپزند، در این مرحله حتماً شعله گاز باید در کمترین حد باشد.
در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزیهای خردشده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجهها آماده شدند، مواد را روی جوجهها ریخته و میگذاریم تا به همراه جوجهها به مدت 10 دقیقه بپزند.