آشپزی

خوراک مرغ و برنج رژیمی

مثبت زندگی: افرادی که می‌‏خواهند که مقدار چربی غذایشان را کم کنند، می‌‏توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم ‏ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه‏ است که در مقایسه با ران، چربی‌اش نصف است.

گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد.

مواد لازم برای 4 نفر

آب گوشت یا مرغ1 فنجان
سس سویای کم نمک 2 قاشق سوپخوری
زنجبیل خرد شده 1 قاشق سوپخوری
سرکه ی برنج یا خرما2 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق چایخوری
کنسرو ذرت 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1/5 پوند
موسیر پوست کنده شده و قطعه شده 2 عدد
برنج پخته شده و سرخ شده 2 فنجان
کلم بروکلی بخارپز شده 1 بوته

طرز تهیه :

1.در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

2. در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغ‌ها را حدود 6 دقیقه درون روغن بپزید و بعد آن‌را کنار گذاشته و گرم نگه‌ دارید.

3. در یک قابلمه‌ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغ‌ها را بگیرد. بگذارید به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشد.

4. غذا آماده است و ‌می‌توانید مرغ‌ها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.

این نوشته را از دست ندهید  دستور پخت بیف استراگانوف
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × سه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا