غذای ایرانی

طرز تهیه خورشت هویج

مثبت زندگی: خورشت هویج! شاید با خواندن این نام بگویید مگر با هویج هم خورشت می‌پزند؟ پاسخ بله است. آذری‌ها عاشق این خورشت هستند و باید بگوییم خورشت هویج از غذاهای محبوبشان است. همراه ما باشید تا دراین مقاله طرز پخت خورشت هویج را آموزش دهیم.

مواد لازم:

مرغ=1 عدد در حدود 5/1 کیلوگرم(یا گوشت 750 گرم)
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
هویج=یک کیلو
آلوی خشک=250 گرم
زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری
شکر=یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن=150 گرم
نمک= به اندازه کافی

خورشت هویج


طرز تهیه

مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ کرده و 2 تا 3 لیوان آب می‌پزیم. وقتی گوشت یا مرغ در حال پخت هستند، هویج را ورقه و خلال می‌کنیم و با روغن، سرخ می‌کنیم. در مرحله بعد آلوی شسته شده را داخل گوشت می‌ریزیم و تا پخت کاملش صبر می‌کنیم. بهتر است آلو بعد از پخت گوشت یا مرغ اضافه شود تا وا نرود.

حالا نوبت زعفران است. زعفران را در آب جوش حل می‌کنیم با کمی نمک و شکر داخل خورشت می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم خورشت کاملاً به روغن بیفتد.

در صورتی‌که بخواهیم خورش ترش بشود کمی آبلیمو اضافه می‌کنیم. خورشت شما اماده است. نوش جان.

این نوشته را از دست ندهید  آرایش مجلسی شب، بایدها و نبایدهای زناشویی، تقویت الکتریکی عضلات، مرغ سوخاری و...
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا