طرز تهیه کادایف، دسر محبوب ترکی
مثبت زندگی: کادایف شیرینی و دسری خوشمزه، متعلق به کشور ترکیه است. کادایف در ترکیه بسیار رایج است و در بیشتر کافهها و رستورانهای این کشور سرو میشود. همچنین تهیه این شیرینی در منزل بین مردم این کشور متداول است. این دسر با رشتههایی به نام کادایف تهیه میشود که میتوانید آن را از لوازم قنادی و فروشگاهها تهیه کنید. همراه ما باشید تا طرز تهیه این دسر ترکی را یاد بگیرید.
مواد لازم :
- شکر: 2 فنجان
- کرم شانتی: یک بسته
- کادایف: 250 گرم
- شکر: 6 قاشق غذاخوری
- کره: 5 قاشق غذاخوری
- گردو خرد شده: یک و نیم لیوان
- آرد: 4 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: یک عدد
- وانیل به میزان لازم
- شیر: 3 لیوان
- پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه :
شیر را از یخچال بیرون میآوریم تا به دمای محیط برسد.
آرد را دو بار الک میکنیم. سپس شیر، شکر، تخم مرغ، نشاسته و آرد را در قابلمهای با هم مخلوط کرده، روی حرارت متوسط میگذاریم.
مخلوط مواد را مدام هم میزنیم تا ته نگیرد و مثل فرنی غلیظ شود. وقتی به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته، وانیل را به مواد افزوده و هم میزنیم.
تا وقتی کرم کاملاً سرد شود، چند بار آن را هم میزنیم تا رویه نبندد. اگر وقت دارید، بهتر است این کرم را یک شب در یخچال نگه دارید تا کاملاً سرد شود. چون کرم شانتی باید با کرم کاملاً سرد مخلوط شود.
وقتی کرم سرد شد، کرم شانتی را به آن افزوده و 5 دقیقه با همزن میزنیم تا به غلظت خامه برسد. سپس آن را یک ساعت دیگر در یخچال میگذاریم. وقتی از یخچال بیرون آوردیم، دوباره با همزن میزنیم.
رشتههای کادایف را خرد میکنیم. کره را در تابه مناسبی روی حرارت ملایم میگذاریم تا آب شود. شکر را به آن میافزاییم. کادایفهای خرد شده را روی کره و شکر ریخته و هم میزنیم. تابه را روی حرارت ملایم میگذاریم تا رشتهها سرخ شوند.
کرم آماده شده را در ظرف سرو ریخته و رشتههای سرخ شده کادایف را با گردوهای درشت خرد شده روی آن میگذاریم. دسر ترکی آماده است. آن را با چای یا قهوه میل کنید.