طرز تهیه تهچین میگو
مثبت زندگی: حتما تهچین مرغ و گوشت را میل کردهاید اما کمتر کسی را پیدا میکنی که تهچین میگو خورده باشد! بله! میگو را که فقط پفکی سرخ نمیکنند. چندین و چند شیوه برای طبخ میگو هست که یکی از آنها تهچین است. همراه ما باشید تا در این مقاله طرز تهیه تهچین میگو را برایتان روایت کنیم.
مواد لازم برای 4 نفر:
ميگوی پوست كنده: 500 گرم
زردچوبه: 1 قاشق چايخوری
پياز خلال شده: 2 عدد
سير رنده شده: 3 حبه
گشنيز خرد شده: نصف پيمانه
فلفل دلمهای خلال شده: 1 عدد
گرد ليموعمانی: 1 قاشق چايخوری
آبليمو: 1 قاشق غذاخوری
نمك: 1 قاشق چايخوری
فلفل سياه يا قرمز: 1 قاشق چايخوری
روغن: به ميزان لازم
برنج: 3 پيمانه
طرز تهيه:
ميگو را به مدت 30 دقيقه با 3 پيمانه آب و نصف قاشق چايخوری زردچوبه با حرارت ملايم آبپز كنيد. پياز و سير را با روغن تفت دهيد تا رنگ آن طلايی شود. ميگوها را پس از صاف كردن به همراه سبزی به پياز داغ اضافه كنيد و 10 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد. فلفل دلمهای، زردچوبه، گرد ليموعمانی، آبليمو، فلفل و مقداری نمك به ميگو اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد.
وقتی آب ميگو كشيده شد، حرارت را خاموش كنيد. بعد از آبكش كردن برنج، در قابلمهای مناسب (ترجيحاً از جنس تفلون) مقداری روغن بريزيد و پس از داغ شدن روغن، يك سوم برنج آبكش شده را در قابلمه بريزيد. مايه ميگو را روي برنج بريزيد و سپس باقی برنج را روی ميگو ريخته و يک ساعت روی حرارت ملايم قرار دهيد. بعد از پختن و آماده شدن، تهچين را مانند كيك در ظرف برگردانيد.
نكته:
1ـ در صورتي كه ظرف تفلون در دسترس نباشد، ميتوانيد مخلوط برنج و ميگو را در ديس يا ظرف كمعمقی بكشيد.
2ـ اين غذا بيشتر در كشورهای عربی و حوزه خليجفارس طبخ میشود.