طرز تهیه املت ژامبون و پنیر
مثبت زندگی: املت غذایی محبوب در ایران است. البته این غذا بیشتر در وعده صبحانه مصرف میشود اما بعضی از خانوادهها املت را در وعده ناهار و شام هم طبح و میل میکنند. امروز قرار است در بخش آشپزی مثبت زندگی طرز تهیه املت ژامبون و پنیر را به شما اموزش دهیم. همراه ما باشید.
مواد لازم:
هشت عدد تخم مرغ بزرگ
یک چهارم فنجان شیر
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
سه چهارم فنجان، ژامبون پخته شده
نصف فنجان به همراه دو قاشق غذا خوری پنیر خرد
پیازچه خرد کرده تازه برای چاشنی
طرز تهیه
ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) قرار داده و ظرف پخت را چرب میکنیم.
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، شیر و نمک را مخلوط کرده و ژامبون و نصف فنجان پنیر را در یک کاسه دیگر مخلوط میکنیم.
حال درون فنجان کلوچه مواد را میریزیم و رویش مقداری از پنیر مانده را میپاشیم و به مدت 20 دقیقه درون فر قرار میدهیم.
سپس در پایان کار با پیازچه تزئین میکنیم.
املت ژامبون و پنیر شما آماده است. نوش جان.