آخرین نوشته هاخانه‌داری

چند طرز تهیه لواشک سیب با طعم‌های مختلف

مثبت زندگی: لواشک خانگی یکی از سالم‌ترین و پرطرفدارترین تنقلات خانگی به خصوص برای بچه‌هاست . شما می‌توانید لواشک را از هر میوه‌ای درست کنید به خصوص اگر میوه‌هایتان زیادی رسیده باشد و احتمال خراب شدنشان وجود داشته باشد بهترین روش برای نگهداری آن‌ها درست کردن لواشک است. لواشک سیب خانگی یکی از مقوی‌ترین لواشک‌هایی است که به سادگی در خانه آماده می‌شود. این لواشک را می‌توانید با توجه به فصل جلوی کولر ، در نور آفتاب، روی بخاری یا در فر خشک کنید.

۱. لواشک سیب

مواد لازم

سیب   به مقدار لازم
آب    به مقدار لازم
شکر  1 قاشق غذاخوری
جوهر لیمو یا آبلیمودر صورت تمایل

طرز تهیه

سیب ها را تمیز شسته و هسته و دمشان را جدا کنید و سپس سیب ها را با پوست خرد نمایید.

سیب های خرد شده را به همراه 1 قاشق شکر در قابلمه ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید، آب را به اندازه ای اضافه کنید که روی سیب ها را بپوشانید. 

یک ساعت جازه دهید سیب ها روی حرارت نرم شوند.

شعله را خاموش کنید و صبر کنید قابلمه سرد شود.

سیب را له کرده از آبکش عبور دهید تا پوست و تفاله هایش جدا شود. 

پوره سیب را دوباره روی حرارت قرار دهید و 20 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود و صبر کنید از حرارت بیوفتد.

کف یک سینی بزرگ ، نایلون پهن کرده و پوره سیب را به ضخامت حدود نیم سانتی متر روی نایلون پهن کنید. 

سینی را به مدت چند روز در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا لواشک خشک شود. 

نکات مهم: 

برای ترش شدن لواشک سیب میتوانید مقداری جوهر لیمو ، رب انار یا رب نارنج یا آبلیمو به آن اضافه کنید. 

این نوشته را از دست ندهید  شوینده‌های مناسب برای از بین بردن کرونا

در صورت تمایل میتوانید به جای شکر کمی نمک به  پوره سیب اضافه کنید. 

لواشک را میتوانید تا یک سال در یخچال و تا چند سال در فریزر نگهداری کنید.

2-  لواشک انار و سیب

مواد لازم

 سیب ۴ عدد
انار۱ کیلو
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق غذاخوری
آب۱ لیوان

طرز تهیه

انار را دون کنید و رویشان کمی نمک بپاشید و صبر کنید 2 ساعت بماند و آب بیندازد.

یک لیوان آب به دانه های انار افزوده و با حرارت ملایم بگذارید دانه های انار نرم شوند وقتی از حرارت افتاد این مخلوط را در آبکش بریزید و گوشت کوب را روی دانه ها حرکت کنید که گوشت انار از دانه هایش جدا شود. 

سیب را پوست کنید خرد کرده با آب انار روی حرارت بگذارید تا نرم شود.

مخلوط را له کنید و وقتی از حرارت افتاد روی پلاستیک داخل سینی پهن کنید و در مقابل نور خورشید قرار دهید تا کاملا خشک شود.

3- لواشک سیب و کیوی

مواد لازم

 کیوی نیم کیلو
 سیب1 عدد 
 شکرکمتر از 1/4 پیمانه

طرز تهیه

سیب و کیوی ها را پوست در غذاساز پوره کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا آب میوه ها تبخیر شود. هر از گاهی هم بزنید که ته نگیرد.

در صورت تمایل میتوانید شکر را به مواد اضافه کنید. 

وقتی مواد از حرارت افتاد روی پلاستیک فریزر پهن کرده جلوی آفتاب بگذارید خشک شود. 

4- لواشک سیب و پرتقال

مواد لازم

پرتقال1 کیلو 
سیب  5 عدد 
نمک مقداری

طرز تهیه روی بخاری

آب پرتقال را بگیرید و داخل قابلمه بریزید. 

این نوشته را از دست ندهید  دانلود سریال «میدان سرخ» قسمت ۶

سیب ها را پوست گرفته و رنده کنید.

روی حرارت بگذارید تا غلیظ شده و سیب ها نرم شود.

وقتی از حرارت افتاد روی پلاستیک بریزید تا خشک شود. 

در صورتی که فصل تابستان نیست میتوانید لواشک سیب  را روی بخاری بگذارید فقط کافیست کف سینی را با روغن جامد چرب کنید و لواشک را داخل سینی بدون پلاستیک پهن کنید . لواشک سیب روی بخاری در عرض دو روز خشک خواهد شد. 

طرز تهیه لواشک سیب در فر

طرز تهیه در فر

برای تهیه لواشک فوری میتوانید لواشک سیب را در فر خشک کنید. برای تهیه لواشک سیب در فر کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده چرب کید و پوره سیب را به ضخامت نیم سانتی متر روی سینی پهن کنید و در فری که از قبل با دمای 100 درجه سانتیگراد گرم شده ، قرار دهید و در فر را نیمه باز بگذارید. 

حدود 4 ساعت طول میکشد تا لواشک سیب در فر خشک شود. 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 1 =

دکمه بازگشت به بالا