دستور پخت شاکشوکا؛ با تخممرغ معجزه کنید!
مثبت زندگی: شاکشوکا! شاید با خودتان بگویید این دیگر چه اسم عجیب و غربیب است که یک غذا میتواند داشته باشد! اسمش عجیب و غریب است؛ قبول! اما از مزه و طعمش عجیبتر و خوشمزهتر که نیست.
اگر در جستجوی یک راه جدید برای لذت بردن از تخممرغ هستید، غذای سنتی خاورمیانه یعنی «شاکشوکا» را امتحان کنید. همراه ماب اشید تا دستور پخت این غذا را برایتان روایت کنیم.
صبخانه یا ناهار و شام؟
شاکشوکا هم میتواند در وعده صبحانه سرو شود هم برای شام. البته شام بعد از تمرین و کلی دویدن. اگر این غذا را طبق دستور ما بپزید ۳۵۰ کالری دریافت میکنید که شامل تخممرغهای کاملاً پخته شده و شناور در حمامی از سس گوجه فرنگی معطر و تند است. به منظور افزایش ارزش تغذیهای این غذا، لوبیای گاربانزو برای پروتئین بیشتر اضافه میشود. برگ چغندر هم، ویتامین A و C و آهن به این غذا اضافه میکند. حالا که میدانید قرار است چه بپزید این شما و این دسور پخت شاکشوکا!
تخم مرغ پخته شده با گوجه فرنگی، برگ چغندر و نخود
مواد لازم
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ حبه سیر خرد شده
۱ پیاز سفید خرد شده
۱/۲ فنجان نخود خیسانده شده و آب گرفته
۱ قوطی گوجه فرنگی خرد شده
۱٫۵ قاشق چایخوری دارچین
۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۱/۲ قاشق غذاخوری تکه های فلفل قرمز
۲ فنجان برگ چغندر قرمز یا سوئیسی خرد شده
۶ عدد تخممرغ
ریحان تازه برای تزیین
روش تهیه
فر را از قبل تا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
روغن را در تابه مخصوص فر روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. نخود را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دادن و سرخ کردن را ادامه دهید.
گوجه فرنگی خرد شده، زیره، دارچین، پاپریکا، تکههای فلفل قرمز را اضافه کرده و به جوش آورید. بعد از این کار بهتر است حرارت را پایین بیاورید تا مواد به مدت ۱۰ دقیقه آهسته بجوشد.
مرحله بعد نوبت برگ چغندر است. برگ چغندر را در این مرحله اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه حرارت دهید.
شش سوراخ کوچک در مخلوط گوجه فرنگی و برگ چغندر ایجاد کنید و تخممرغها را به آرامی به تابه اضافه کنید.
تابه را درون فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا هنگامی که سفیدهها سفت شوند، اجازه پخته شدن به موادتان بدهید.
از فر بیرون بیاورید، روی آن ریحان بریزید و سرو کنید. نوش جان!