طرز تهیه میگو سوخاری
مثبت زندگی: با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی دریایی میتوانید برای ۶ نفر میگو سوخاری تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری میگو سوخاری تهیه کنید میتوانید با ضرب و تقسیم کردن مواد، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم میگو سوخاری برای ۶نفر
- سیر ۵ حبه
- میگو ۱ کیلوگرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد سفید ۱ لیوان
- آرد سوخاری ۱ لیوان
- آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و روغن به اندازه کافی
طرز تهیه میگو سوخاری
برای تهیه میگو سوخاری مجلسی ابتدا میگوها را پاک میکنیم و حتما رگ سیاه پشت کمر میگوها را با چاقو میگیریم و آنها را میشوییم و در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافه خارج شود. بعد میگوها را در کاسهای بزرگ میریزیم.
آبلیمو تازه، کمی نمک و فلفل سیاه روی آنها میپاشیم. سیرها را پوست میگیریم و میشوییم و رنده میکنیم و روی میگوها میریزیم و خوب میگوها را زیر و رو میکنیم تا همه نقاط با سیر و آبلیمو و ادویهها آغشته شود.
روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا میگوها مزه دار شوند. سپس کاسه محتوی میگوها را از یخچال بیرون میآوریم و آرد سفید به همراه آرد سوخاری را هر کدام در کاسههایی جداگانه میریزیم.
تخم مرغ را در کاسهای میشکنیم و با چنگال هم میزنیم تا زرده و سفیده مخلوط شوند و هر سه کاسه را کنار هم قرار میدهیم و ترجیحا در کاسهای کوچک با عمق زیاد روشن شناور میریزیم و روی حرارت کم قرار میدهیم تا به مرور زمان روغن داغ شود.
پس از اینکه روغن داغ شد، میگوها را یکی یکی ابتدا در آرد سفید قرار میدهیم و خوب با آن آغشته میکنیم و بعد داخل کاسه تخم مرغ قرار میدهیم تا کاملا با تخم مرغ آغشته شود و بعد در آرد سوخاری میگذاریم و خوب در آن میغلطانیم.
در انتها در روغن داغ آرام قرار میدهیم تا به مرور زمان با حرارت کم سرخ شود. میگوها را گه گاه با قاشق بر میگردانیم تا هر دو طرفش سرخ شود. سپس میگو را از روغن خارج میکنیم و در توری قرار میدهیم تا روغن اضافه آن خارج شود. میگو سوخاریها را در بشقابی قرار دهید و با سس کچاب نوش جان کنید.