روش تهیه یک نوشیدنی طبیعی برای درمان نقرس و اسید اوریک
مثبت زندگی: در گذشته، نقرس، درد و التهاب مفاصل بیشتر در افراد سالخورده دیده میشد و به عنوان بیماریهایی که با افزایش سن بروز میکرد، در نظر گرفته میشد. اما، در حال حاضر علایم این بیماری ها در افراد میانسال و حتی جوانان دیده می شود. بر اساس آمار جهانی بهداشت، تعداد بیماری های مفصلی بسیار افزایش یافته و متاسفانه سن ابتلا بسیار کاهش یافته است. بنابراین، کنترل و پیشگیری از این بیماری ها بسیار مهم است. علت اصلی بیماری های آرتریتی مانند نقرس و التهاب مفصلی، افزایش مقادیر اسید اوریک در بدن است. در این مقاله، روش تهیه یک نوشیدنی طبیعی برای درمان نقرس و کاهش اسید اوریک بدن را شرح خواهم داد.
اسید اوریک در بدن
تجزیه پورین (Purine) در بدن باعث ایجاد اسید اوریک می شود. پورین ماده ای است که در غذاها یافت می شود. بدن به طور طبیعی موجب شکستن و تجزیه پورین و ایجاد اسید اوریک می شود. این اسید اوریک ها از طریق جریان خون به کلیه هایی راه می یابند و معمولا با ادرار خارج می شوند، اما گاهی اوقات در بدن انباشته می شود و به همین علت درد و التهاب در استخوان و مفاصل آغاز می شود.
اگر میزان اسید اوریک در بدن افزایش یابد، مهم است که آن را کنترل کنید، زیرا با افزایش میزان آن ممکن است به التهاب مفاصل و نقرس دچار شوید. اگر بدن شما مقدار زیادی اسید اوریک را داشته باشد، مستعد بیماریهای آرتریتی مانند التهاب مفاصل و نقرس هستید. اما نگران نباشید، شما می توانید میزان اسید اوریک را به آسانی با برخی از داروهای طبیعی کنترل کنید.
مواد لازم برای تهیه نوشیدنی طبیعی
- آویشن دو قاشق مربا خوری
- خیار متوسط یک عدد
- لیموترش یک دوم
- زنجبیل یک قطعه کوچک
روش تهیه نوشیدنی طبیعی
ابتدا تمام مواد را خوب بشویید. خیار را به قطعات کوچک خرد کنید. قطعهای از زنجبیل را بریده و قطعات کوچک را برش دهید. حال، تمام این مواد را در یک مخلوط کن ریخته و آن را تبدیل به یک پوره کنید. سپس، آویشن و آب لیمو تازه را اضافه کنید. اگر مخلوط حالت جامد دارد میتوانید کمی آب به آن اضافه کنید. در صورت تمایل کمی نمک طعام به آن اضافه کنید. نوشیدنی را خوب هم بزنید و بنوشید. میتوانید این نوشیدنی را در یخچال قرار داده و بعد از نیم ساعت خنک بنوشید. اما توجه داشته باشید که این نوشیدنی را نمیتوان مدت زیادی در یخچال نگه داشت.
خواص ادویه آویشن
آویشن حاوی بسیاری از آنتی اکسیدانها مانند پلی ساکاریدها، پلی فنلها و فلانوئیدها هستند که خاصیت ضد التهابی دارد. به همین دلیل این نوشیدنی از بیماریهایی مانند آرتریت، درد و التهاب مفاصل، بیماریهای کلیوی، بیماریهای پوستی، عفونت کبدی، عفونت معده و عفونت دستگاه ادراری جلوگیری میکند.
خواص خیار
خیار دارای 95٪ آب است که بدن را هیدراته کرده و سموم موجود در بدن را دفع میکند. ویتامینهایی که بدن روزانه نیاز دارد، اکثرا در خیار هستند. علاوه بر این، خیار دارای عنصر سیلیس است که باعث تقویت مفاصل و تقویت بافتهای بدن میشود. خیار حاوی ویتامین آ، ویتامین ب 6، ویتامین ب یک، ویتامین ث، ویتامین دی، کلسیم، فولات، پتاسیم و منیزیم است. مصرف منظم آب خیار اسید اوریک در بدن را کاهش میدهد.
خواص زنجبیل
خاصیت زنجبیل کاهش درد و التهاب است. استفاده از زنجبیل التهاب بدن و مشکلات درد را درمان میکند، از این رو، انواع آرتریتها و درد های مفصلی را تسکین میدهد.