ارزش غذایی زردآلو
مثبت زندگی: آیا میدانید زردآلو خشک و تازه دارای چه خاصیتی هستند؟ در ادامه به تمام خواص این میوه اشاره میشود. در بین میوههای خشک، زردآلوی خشک، آلو و انجیر بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند. این میوهها معدن کارتن هستند. زردآلو همیشه قبل از قرار دادن در معرض آفتاب، با گوگرد بخار داده میشود.
زردآلوی خشک خانگی
فصل زردآلو، میتوانید به راحتی زردآلوی خشک برای زمستانتان تهیه کنید. ابتدا باید زردآلوها را به دو نیم کرده و هستهاش را خارج کنید. سپس در یک سطح پهنشان کنید و دیگر به آنها دست نزنید، در فر 90 درجه سانتیگراد با در نیمه باز قرارشان بدهید تا خشک اما نرم شوند. ضمناً میتوانید زردآلوها را در مقابل نور آفتاب هم خشک کنید.
چگونه باید زردآلوی خشک را استفاده کرد؟
زردآلوی خشک را میتوان به همان شکل یا بعد از خیس کردن در آب گرم به مدت حداقل 2 ساعت یا دو دقیقه قرار دادن در مایکروویو استفاده کرد.
از زردآلوی خشک به تنهایی یا مخلوط با میوههای خشک دیگر میتوان کمپوت بسیار خوشمزهای تهیه کرد. برای تزیین تارت هم میتوان از زردآلو استفاده کرد. البته زرد آلو را برای تزیین غذاهای شور (مرغ، سالاد،…) هم به کار میبرند.
ارزش غذایی زردآلوی خشک
زردآلوی خشک بازاری حاوی آنهیدرید سولفور (220 E) است، که از قبل از خشک کردن در میوه مانده است. کنسرو این میوه ممکن است باعث تحریک آلرژی یا بروز سردرد بشود.
زردآلوی خشک حاوی مقدار زیادی انرژی است که با حجم کم، انرژی زیادی را بسیار سریع در دسترس قرار میدهد. به علاوه، به خاطر غنی بودن از پتاسیم اثر “ضد گرفتگی عضلانی” هم دارد.
اما زردآلو به خاطر وفور استثنایی کارُتن بسیار مورد توجه است، کارُتن هم برای دستگاه قلبی و عروقی مفید است و هم برنزه شدن پوست را آسان میکند.
در بهار میتوانید از کپسول کارُتن استفاده کنید: هم قیمتش خیلی ارزان تر است و هم مواد مغذی بسیار مفیدی مانند کلسیم و آهن در آن یافت میشود. یک زردآلوی خشک که 8 تا 10 گرم وزن دارد، حاوی 450 میلی گرم کارتن است، چیزی حدود محتوای یک کپسول!