زنجبیل درمانی برای یبوست

زنجبیل نوعی ادویه از ریشه گیاهانZingiber officinale است. عموما در آشپزی در بسیاری از غذاهای آسیایی، داروهای گیاهی و خاورمیانه به کار می‌رود زنجبیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای درمان مشکلات روده و معده مفید و غذایی عالی برای افرادی که رژیم بدون لکتین دارند محسوب می‌شود، زنجبیل همچنین ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درمانی برای اختلالات سلامتی مورد استفاده قرار گیرد و زنجبیل اثرات ضدمیکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.

0
408
زنجبیل

مثبت زندگی: با کمک زنجبیل می توانید عارضه یبوست را درمان کنید توصیه می کنیم با استفاده از این ماده گیاهی موثر و پرخاصیت به بهبود این بیماری کمک کنید.

 امروزه یبوست در میان مردم به شدت رواج پیدا کرده و هر شخصی که در برهه‌ای از زمان با این معضل مواجه می‌شود. حرکات روده در کسانی که یبوست دارند کم است بنابراین افراد به سختی به دستشویی می‌روند. اگر شما هم یکی از آن کسانی هستید که با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنید درمانی را به شما پیشنهاد می‌کنیم که آن را در آشپزخانه می‌یابید.

زنجبیل یکی از سالم‌ترین ادویه‌های دنیا و یکی از موثرترین روش‌های درمان طبیعی یبوست است. زنجبیل ملین طبیعی است این ادویه تحرکات روده‌تان را بیشتر کرده و در نتیجه یبوست شما را درمان می‌کند. در اینجا ۵ روش آماده کردن آن را به شما آموزش می‌دهیم تا با استفاده از این ادویه معطر یبوست و سایر اختلالات جسمانی را درمان کنید.

۱- مقداری زنجبیل تازه و له شده و آب لیمو را در یک لیوان آب جوش بریزید و برای کسب نتیجه بهتر ۲ تا ۳ بار از این محلول بنوشید.

۲- می‌توانید زنجیل تازه رنده شده را با آب و یا عسل مخلوط کرده و میل نمایید.

۳- مقداری زنجبیل ساییده شده را روی سبزیجات سرخ شده بریزید و از طعم تندو تیز آن لذت ببریم.

۴- مقداری زنجیل تازه را خرد کرده و آرام بجوید تا غذای‌تان به سرعت هضم شده و یبوست پیدا نکنید.

۵- یک فنجان چای زنجبیل گرم حرکات روده شما را افزایش داده و در پیشگیری از یوبست به شما کمک می‌کند. زنجبیل حاوی ماده‌ای به نام جینجرول است که خاصیت درمانی بسیاری دارد از جمله آنتی‌اکسیدانی، ضد التهاب و ضد تومور است. زنجبیل کمک می‌کند تا حالت تهوع، آنفلوآنزا، سرماخوردگی، آرتروز و مشکلات قلبی و سرطان را درمان کنید.

طرز تهیه چای زنجبیل

مواد لازم برای سه نفر:

  • زنجبیل تازه ۱۰ سانتیمتر
  • آب سرد ۴ لیوان 
  • شکر مقدار لازم

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

طرز تهیه: 

پوست زنجبیل را بتراشید، سپس زنجبیل را بصورت ورقه‌های نازک برش بزنید. آب را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید، پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد ورقه‌های زنجبیل را داخل آب بریزید، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید.

به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه اجازه دهید ورقه های زنجبیل داخل آب جوش با حرارت کم بمانند سپس چای را صاف کنید و داخل فنجان بریزید و با شکر یا به تنهایی میل نمائید.

برخی خواص چای زنجبیل:

چای زنجبیل کاهش دهنده نگرانی و استرس است و به هضم غذا کمک میکند و رفع کننده مشکلات گوارشی است، چای زنجبیل خاصیت پاک کنندگی بدن از سموم دارد.

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید

13 + 13 =