با سفیده تخم مرغ به راحتی لاغر شوید
مثبت زندگی: تخم مرغها معمولا یکی از غذاهای سرشار از کالری، کلسترول و چربی محسوب میشوند و به همین دلیل افرادی که قصد دارند رژیم بگیرند و لاغر شوند معمولا از آن دوری میکنند اما اگر سفیده تخم مرغ از زرده جدا شده و به تنهایی مصرف شود، کالری و کلسترول بسیار کمی دارد و منبع بسیار خوبی برای تامین پروتئین و اسید آمینه محسوب میشود. به همین دلیل در بسیاری از رژیمهای غذایی استفاده از سفیده تخم مرغ توصیه میشود زیرا کالری بسیار کمی دارند ومزایای بسیار زیادی برای سلامت انسان دارند.
ارزش غذایی سفیده تخم مرغ
هر سفیده تخم مرغ حاوی ۴ گرم پروتئین است و ۹۰ درصد آن آب است. حدود ۴۰ نوع پروتئین و مواد مغذی دیگر از جمله فسفر، زینک ف پتاسیم و کلسیوم وجود دارد. علاوه براین سفیده تخم مرغ منبع بسیار خوبی برای تامین اسید آمینه و امگا ۳ است که برای بافتها و ماهیچهها بسیار مهم و ضروری هستند.
میزان کالری سفیده تخم مرغ
برخلاف زرده تخم مرغ، کالری سفیده تخم مرغ کالری بسیار کم است. در واقع هر سفیده تخم مرغ فقط حدود ۲۰ کالری دارد درحالیکه یک تخم مرغ کاملا حدود ۱۰۰ کالری انرژی دارد. به همین دلیل سفیده تخم مرغ برای کسانی که میخواهند رژیم بگیرند بسیار مفید است و آنها میتوانند در طول یک روز بدون نگرانی چند سفیده مصرف کنند.
طریقه استفاده
در اغلب رژیمها توصیه میشود که سفیده تخم مرغ به عنوان صبحانه مصرف شود. علاوه بر این، در بسیاری از غذاها و سالادها نیز میتوان از آن استفاده کرد.
حرف آخر
مصرف سفیده تخم مرغ بصورت خام به هیچ وجه توصیه نمیشود زیرا ممکن است حاوی یک باکتری مضر با نام سالمونلا باشد. علاوه براین سفیده خام حاوی مادهای با نام آویدین است که مانع از جذب ویتامین B۶ توسط بدن میشود. بنابراین سفیده را حداقل ۳ دقیقه و نیم در دمای ۱۳۴ فارنهایت بپزید تا باکتریهای آن کشته شوند وتاثیر منفی آویدین موجود در آن خنثی شود. سفیده تخم مرغ خام ۲ تا ۴ روز در یخچال قابل نگهداری است.