شیرینی و دسر

گوشفیل بپزید!

مثبت زندگی: گوشفیل خوراکی محبوب سفره افطار است. یا اگر بخواهیم جور دیگری بگوییم باید بنویسم که این شیرینی خوشمزه، یکی از معروف‌ترین شیرینی‌های ماه مبارک رمضان است.

اگر دقت کرده باشید امسال، با توجه به گرانی‌ مواد اولیه، قیمت زولبیا و بامیه و گوشفیل بالا رفت و خب بالطبع، برخی از شیرینی‌پزها برای سود‌جویی از روغن مانده و مواد اولیه نامرغوب استفاده کردند و بگذریم…

قرار است در این مقاله مثبت زندگی، شما را با طرز تهیه گوشفیل آشنا کنیم تا با خیال راحت و فارغ از بهداشت و تازه پخت بودنش، آن را نوش‌جان کنید. این شما و این طرز تهیه گوشفیل خوشمزه.

مواد لازم برای پختن گوشفیل به اندازه یک کیلو

  • تخم مرغ : 1عدد
  • شیر : نصف  فنجان
  • شربت : 2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری
  • ماست : 1 قاشق غذاخوری
  • روغن جامد یا کره : 2 قاشق غذا خوری
  • آرد : به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد
  • هل، وانیل، گلاب : به میزان لازم 

طرز تهیه شربت گوشفیل

دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران ( در صورت تمایل ) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در آخر به آرامی آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید .
زمانی که خمیردیگر به دست نچسبید آرد کافی است.

این نوشته را از دست ندهید  بال کبابی آسیایی به سبک مهناز ایدی

یک تا دو ساعت خمیر را کنار بگذارید سپس با وردنه آن را صاف کرده و لوزی لوزی ببرید که می توانید وسط لوزیها را نیز جمع کنید یا همین‌طور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است بیندازید.

وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کرده و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود.
سپس در شربت سرد بیندازید و باز درصافی دیگری انداخته تا شیره های اضافی آن نیز گرفته شود.
می‌توانید خمیر را نیز با قالبه‌ای ستاره‌ای یا گل نیز شکل دهید.


مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =

دکمه بازگشت به بالا