آشپزی

۵ترفند برای خوشمزه شدن غذا

مثبت زندگی: وقتی موقع غذا درست کردن حواسم پرت می‌شد و فلفل زیادی می‌ریختم، موقع کشیدن غذا استرسم اضافه می‌شد اما به تازگی یاد گرفته‌ام که چطور ایراد غذاهایم را بگیرم. در ادامه به ریزه‌کاری‌های آشپزی اشاره می‌کنم که بسیار کاربردی است.

پودر جو

داخل هر خورشی که می‌پزید نصف یا حتی یک قاشق غذاخوری پودر جو بریزید. با این کار اول آب خورش غلیظ می‌شود و اصلا روی طعم آن تاثیری ندارد. سپس موهایتان پر پشت می‌شود و تمام ویتامین‌های گروه B به بدنتان می‌رسد.

پخت مرغ

درموقع پختن مرغ برای از بین بردن بوی زهم چند عدد هویج حلقه شده به آن اضافه کنید، با این کار هم بوی مرغ از بین می‌رود و هم طعم بهتری می‌یابد.

نگهداری هویج در یخچال

قبل از گذاشتن هویج در یخچال، سر آن را ببرید زیرا نـوک هویج رطوبت آن را می‌گیرد و خشک و پلاسیده می‌شود.

ترک نخوردن سیب زمینی قبل از پخت

اگر خواستید سیب زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پخت مقداری روغن روی آن بمالید.

برطرف کردن تندی غذا

اگر بیش از اندازه فلفل به غذایتان زده‌اید و خیلی تند شده چند دقیقه قبل از آن که غذا را از روی حرارت بردارید، آب یک لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید، به این صورت تندی غذایتان از بین خواهد رفت.

این نوشته را از دست ندهید  آموزش تهیه ۹ ساندویچ بدون نان برای لاغر شدن و رسیدن به تناسب اندام
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − دو =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا