آشپزیغذای ایرانی

طرز تهیه کباب ترخون در چند دقیقه

مثبت زندگی: کباب خانگی غذایی محبوب است. خیلی هم سریع آماده می‌شود. کافی است در یخچال گوشت چرخ‌شده داشته باشید و تعدادی پیاز. و خب این سبک از غذا پختن، برای کسانی که شاغل هستند و زمان کمتری برای آشپزی دارند بسیار مفید است. در این بخش از مثبت زندگی قرار است برای این افراد طرز تهیه کباب ترخون را بگذاریم. همراه ما باشید.

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • ترخون: چند شاخه
  • نمک و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه

اول پیاز، سیر و ترخون را در آسیاب ريخته و كامل خرد می‌كنيم. مواد به دست آمده را با گوشت، نمک و زرد چوبه مخلوط می‌كنيم و خوب ورز می‌دهیم تا یک‌دست شود.

در این مرحله، از گوشت به اندازه گردوهای بزرگ جدا می‌‌کنیم و موادمان را سر سیخ‌های چوبی می‌‎زنيم. در این مرحله باید موادی را که به سر سیخ زده و یکدست کرده‌اید، کف ماهیتابه‌های تفلون یا چدنی بخوابانید و بگذارید با حرارت کم مغز پخت شود.

حواستان باشد که باید هر چند دقیقه یک‌بار سیخ‌ها را برگردانید تا کباب‌ها نسوزد. البته برگرداندن خیلی زود کباب‌ها هم باعث وا رفتن آن می‌شود. به وقت برگردانید و حواستان باشد که نسوزد. وقتی دو طرف کباب‌ها سرخ شد و دورن پز، کباب ترخون شما آماده است. نوش جان!

این نوشته را از دست ندهید  جایگزین تخم مرغ در ۱۳ ماده غذایی متنوع به همراه روش استفاده در انواع غذاها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − 3 =

دکمه بازگشت به بالا