شیرینی و دسر

طرز تهیه کاپ کیک‌ (کیک فنجانی) بدون فر

مثبت زندگی: کاپ کیک‌ یکی از راحت‌ترین و بی دردسرترین کیک‌هایی هست که می‌تونین درست کنین. چون نه نیاز به همزن برقی داره، نه احتیاجی به فر و نه حتی غالب! این کیک از هر لحاظ برای کسایی که با وسایل کاملا ابتدایی میخوان شروع کنن به کیک پزی ایده آله. از لحاظ طعم و بافتشون هم باید گفت که واقعا عالیه! حداقل به یک بار امتحان کردنش می‌ارزه.

مواد لازم برای 6 نفر

تخم مرغ: یک عدد
شکر: سه قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
روغن: چهار قاشق غذاخوری
آرد: چهار قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
پودر کاکائو: حدود یک قاشق غذاخوری
شیر: سه قاشق غذاخوری 

طرز تهیه

  • تخم مرغ رو داخل ظرف ریخته و با همزن دستی (اگر نداشتین چنگال هم گزینه مناسبیه) خوب هم می‌زنیم.
  • شکر و وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا هم می‌زنیم.
  • زمانی که شکر کاملا با تخم مرغ مخلوط شد روغن رو به موادمون اضافه می‌کنیم.
     
  • آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و کم کم اضافه می‌کنیم و هم زدن رو ادامه می‌دیم.
     
  • پودر کاکائو رو هم به ترکیبمون اضافه می‌کنیم (می‌تونیم پودر کاکائو رو با آرد مخلوط کرده و با هم به ترکیب اضافه کنیم)
  • در نهایت شیر رو به خمیر کیک اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا کاملا یکنواخت بشه. تو این مرحله خمیر کیک کاملا آماده هست.
– فنجون یا استکان مورد نظرتون رو چرب کنین و یک سوم یا نهایتا نصف ظرف رو از خمیر کیک پر کنین چون در طول پخت پف می‌کنه و اگر زیاد پر کرده باشین مشکل پیش میاد.
  • توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه. بهتره قبلا ظرف‌هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین. (تقریبا تا همون نصف ارتفاع فنجون‌هاتون آب باشه کافیه، خیلی بیشتر نشه)
    بعد از اینکه آب جوشید فنجون‌ها رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو بذارین و زیرش رو کم کنین تا آروم بجوشه. کاپ کیک‌ها باید به مدت پانزده دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن. 
  • بعد از پانزده دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک دستمال در قابلمه رو ببندین (درست مثل وقتی که برنج رو میخواین دم کنین) ده دقیقه فنجان‌ها باید داخل قابلمه باشند. بعد از ده دقیقه کیک آماده‌ست.
  • در آخر فنجان‌ها رو از داخل قابلمه خارج کنین و بذارین تا سرد بشه. بعد از سرد شدن دیواره فنجان رو به آرومی به سطح میز بزنین و اون رو برعکس کنین تا کیک از داخلش خارج بشه. کیک‌های آماده شده رو میشه به همین شکل ساده مصرف کرد و یا اونها رو با خامه و … تزیین و سرو کنید.
این نوشته را از دست ندهید  ژله انار ویترینی؛ یک دسر شیک برای شب یلدا

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا