آشپزیغذای فرنگی

طرز تهیه پیتزا در خانه بدون نیاز به فر

مثبت زندگی: اگر فکر می‌کنید که فقط با داشتن فر می‌توان یک پیتزای خوشمزه طبخ کرد، باید بگوییم که سخت در اشتباهید! امروز در بخش آشپزی مثبت زندگی قرار است با هم در خانه و بدون فر پیتزا بپزیم. اسمش را هم گذاشته‌ایم پیتزا تابه‌ای که مزه پیتزای رستوران می‌دهد. همراه ما باشید.

مواد لازم پیتزا تابه‌ایی برای دو نفر

۱ قاشق چایخوری ملاس (molasses)

۲ و ¼ قاشق چایخوری خمیر مایه

۵ فنجان آرد سفید

¼ فنجان روغن زیتون+ ۲ قاشق چایخوری برای روی پیتزاها

۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت زرد

۱ فنجان سس گوجه‌فرنگی

۱و ½ فنجان پنیر پیتزا رنده شده، شامل موتزارلا و پنیر پرولون

½ فنجان پنیر پارمزان، تازه رنده شده

طرز تهیه پیتزا بدون فر

۲ قاشق غذاخوری آب گرم و ملاس را در کاسه‌ایی متوسط ریخته و هم بزنید. خمیر مایه را روی آن‌ها ریخته و اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه و مادامی که حباب‌های ریزی روی آن نمایان شوند، استراحت کنند.

آرد را به کاسه‌ خمیر مایه اضافه کنید. با سرعت کم همزن، بزنید، آب مخمر و یک سوم از ۲و ½ فنجان آب گرم را به آرامی به آن بیافزائید. ¼ فنجان از روغن زیتون، سپس یک سوم از آب را به آن اضافه کنید. آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر آماده شود و به توپی نرم تبدیل شود. این فرآیند ۸ دقیقه طول می‌کشد.

خمیر را در کاسه‌ایی روغنی بگذارید، با پارچه‌ایی تمیز روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید ۱ ساعت استراحت کند.

فر را در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف و دیواره‌های ماهی‌تابه چدنی را روغن بزنید.

این نوشته را از دست ندهید  طرز تهیه ماکارونی پنیری: ۳ دستور پخت لذیذ و منحصر به فرد

خمیر را مشت کرده و به دو قسمت تقسیم کنید. نصفه خمیر را به صورت دایره‌ایی پهن درآورید. ۱ قاشق از آرد ذرت را کف ماهی‌تابه ریخته و خمیر را درون ماهی‌تابه پهن کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه بماند و پف کند. همین فرآیند را در ماهی‌تابه‌ایی جداگانه و با مابقی خمیر تکرار کنید یا برای بعد نگه دارید.

خمیر را مجدداً به شکل ماهی تابه درآورید، مطمئن شوید که در لبه‌ها و مرکز ماهی‌تابه به یک اندازه ضخامت دارد.

خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید. خمیر را از فر خارج کنید و اجازه دهید اندکی سرد شود. سس، پنیر و مواد مخصوص پیتزا را روی خمیر بریزید، سپس ۲ قاشق روغن زیتون باقی مانده را روی خمیر و مواد بریزید و به فر بازگردانید.

اجازه دهید به مدت ۲۵ دقیقه بپزد تا سس به شکل حباب درآید و مواد روی پیتزا طلایی شود.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 2 =

دکمه بازگشت به بالا