غذای ایرانی

طرز تهیه مرحله‌به‌مرحله خورشت شش‌انداز بادمجان

مثبت زندگی: خورشت شش‌انداز یکی از غذا‌های محلی گیلانی است که انواع مختلفی دارد مثل شش‌انداز هویج، شش‌انداز بادمجان و … در این مطلب می‌توانید طرز تهیه شش‌انداز بادمجان را ببینید که علاوه بر اینکه بسیار لذیذ است گیاهی و مقوی هم هست.

مواد لازم

  • گردو: ۳۰۰ گرم
  • بادمجان متوسط: ۵ عدد
  • رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب آلوچه: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • چوچاق خشک یا تازه: ۲ قاشق چای‌خوری
  • گلپر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

طرز تهیه:

۱. برای درست کردن این خورشت خوشمزه ابتدا گردو را کاملا آسیاب کرده و داخل یک قابلمه می‌ریزیم و کمی تفت میدیم تا روغن بندازه.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله


۲. حال سه نوع ربی که داریم را اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۳. رب‌ها را با گردو تفت میدیم تا از خامی در بیابند و نمک هم اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله


۴. حال حدود ۲ لیوان آب به خورشتمان اضافه می‌کنیم.

۵. در این مرحله رنگ خورشت کمی روشن است ولی بهتر است مقدار رب را برای تیره شدن خورشت بیشتر نکنیم و بعد از پخت خورشت اگه احساس کردیم رنگش خورشتمان روشن است رب انار را بیشتر می‌کنیم. چون خورشت بعد از پختن تیره‌تر می‌شود.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۶. تا زمانی که خورشت میپزد بادمجون‌ها را پوست می‌کنیم و نگینی خرد کرده و بهشون نمک می‌زنیم تا تلخی‌شان برود.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۷. بعد بادمجان‌ها را در کمی روغن سرخ می‌کنیم و به روغن کمی زرچوبه هم می‌زنیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۸. برای اینکه گردو بیشتر روغن پس بدهد گاهی یکی دو تکه یخ داخل خورشت میندازیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۹. حالا دیگر خورشت کم کم در حال جا افتادن است و تیره‌تر هم شده. در این مرحله خورشت را تست می‌کنیم اگه رب انار یا نمک احتیاج داشت اضافه می‌کنیم و بعد پیاز داغ و بادمجون سرخ شده را داخل خورشت می‌ریزیم.

این نوشته را از دست ندهید  طرز تهیه لوبیا پلو اصیل شیرازی
طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۱۰. گلپر و چوچاق را هم اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۱۱. حالا فقط باید اجازه بدهیم تا خورشت جا بیوفتد. باید دقت کنیم تا خورشت را زیاد نپزیم که بادمجون‌ها له نشوند.

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

۱۲. در این مرحله خورشت لذیذ ما حاضر است. نوش جان

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − نه =

دکمه بازگشت به بالا