شیرینی و دسر

طرز تهیه شیرینی هویجی بدون فر

مثبت زندگی: شیرینی هویجی بدون فر مناسب بچه‌هایی است که هیچ تمایلی به خوردن هویج ندارند. در ادامه طرز تهیه این شرینی ساده و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

هویج: 4 عدد متوسط
شکر: نصفه لیوان
شیر: یک لیوان
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق مربا خوری
بیسکویت پتی بور: 2 بسته بزرگ

طرز تهیه شیرینی هویجی

ابتدا هویج‌ها را با رنده ریز رنده کنید.
سپس هویج، شیر و شکر را روی حرارت ملایم بگذارید تا شیر کاملا به خورد هویج برود. دقت داشته باشید در قابلمه باید نیم لا باشد تا شیر سر نرود.

بعد از این که شیر کاملا به خورد هویج رفت آن را از روی گاز برداشته و بگذارید تا خنک شود.
در این مدت بیسکویت‌ها را کاملا پودر کرده و با وانیل و پودر کاکائو مخلوط کنید.
بعد از خنک شدن مخلوط هویج و شیر، پودر بیسکویت را کم کم به آنها اضافه کرده و هم بزنید. در انتها باید مخلوطی خمیر مانند داشته باشید.

در پایان از خمیر درست شده گلوله‌هایی به اندازه دلخواه درست کرده و در کنجد و پودر نارگیل بغلطانید.
این شیرینی را می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

این نوشته را از دست ندهید  ۱۰ دسر بدون آرد، مخصوص کسانی که به گلوتن حساسیت دارند
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − پانزده =

دکمه بازگشت به بالا