شیرینی و دسر

طرز تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر

مثبت زندگي: شیرینی شکلاتی یکی از بهترین ایده‌ها برای شیرینی‌های عصرانه و يا دورهمي‌هاي دوستانه است. در اين مطلب نحوه تهيه شيريني شكلاتي بدون فر را برايتان شرح مي‌دهيم.

مواد لازم

بیسكویت پتی بور: 1 بسته
كره: 200 گرم
تخم مرغ: دو عدد
پودر كاكائو: 2 قاشق غذا خوري
پودر قند: 6 قاشق غذا خوري
شكلات تلخ: 100 گرم
وانیل: یك هشتم قاشق چاي خوري
رنده پوست پرتقال: یك چهارم قاشق چاي خوري

مرحله اول

كره و شكلات را روی بخار آب قرار می‌دهیم تا ذوب شوند
دقت كنید آب جوش به كف ظرف شكلات نخورد
رنده پوست پرتقال را اضافه می‌كنیم (تركیب پرتقال و شكلات خوشمزه است اما می‌توانید حذفش كنید)
بعد پودر كاكائو را اضافه می‌كنیم و كماكان میكس می‌كنیم 

مرحله دوم

تخم مرغها را اضافه كرده و هم مي‌زنيم.

پودر قند را هم اضافه می‌كنیم (اگر مايل نيستيد زیادی شیرین شود حتما از شكلات خیلی خیلی تلخ استفاده كنید. در غير اين صورت می‌توانید مقداری از پودر قند را با پودر بیسكویت جایگزین كنید. ولی ما پیشنهاد می‌كنيم با شكلات تلخ شیرینی‌اش را بگیرید)
بعد از سه چهار دقیقه از روی حرارت برداشته وانیل را اضافه می‌كنیم.
حالا اجازه میدهیم كمی سرد شود.

مرحله سوم

بسته بیسكویت را باز كرده و بيسكويت‌ها را خرد مي‌كنيم و به موادمان اضافه مي‌كنيم.
 

مرحله چهارم

صبر می‌كنیم تا مواد سفت شود و خودش را بگیرد (اگر عجله دارید روی ظرف حاوی یخ بگذارید و هم بزنید) سپس مواد را روی سلفون می‌ريزيم. و به قطر حدودی 7 سانت می‌پیچیم و داخل يخچال مي‌گذاريم تا كاملا سفت شود.

این نوشته را از دست ندهید  ترافل انرژی زا با ۱۰ فرمول متفاوت برای افراد پر مشغله
مرحله پنجم

سلفون را باز می‌كنیم و با چاقوي بزرگ برش می‌زنیم. 

مرحله ششم

اگر می‌خواهید برای مدت طولانی نگهداری كنید حتما توی ظرف در بسته باشد و بهتر است برش نزنید كه فرمش به هم نخورد. اين دسر بافت لطیف و طعم خیلی خوبی داره و تكه‌های بیسكویت هم آن را خوشمزه‌تر كرده.نوش جان!

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 11 =

دکمه بازگشت به بالا