آشپزیغذای ایرانی

طرز تهیه بال کبابی خوشمزه در خانه به سبک رستوران‌ها

مثبت زندگی: بال مرغ کبابی از آن دسته غذاهایی است که طرفداران خاص خودش را دارد و درست کردنش هم آسان است. اگر تا به حال این غذا را درست نکرده‌اید این دست و آن دست نکنید، همین الان مشغول کار شوید و این غذا را بپزید. فقط حواستان باشد که اگر مهمان دارید و می‌خواهید این غذا را طبخ کنید باید خیلی بیشتر از تعداد مهمان‌ها بال بگذارید، مثلاً برای هر نفر 5 تکه.

یکی از چیزهایی که این بال‌ها را خوشمزه می‌کند، اضافه کردن سس گوچوجنگ است. سسی غلیظ، فلفلی، شیرین و خوش طعم که مطمئن هستیم برای همه غذاها استفاده خواهید کرد. همراه ما باشید تا طرز تهیه این غذا و سس مخصوصش را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای بال کبابی

۲ کیلو بال مرغ

۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

½ قاشق غذاخوری نمک

½ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده

مواد لازم برای تهیه‌ سس

۳ قاشق غذاخوری سس گوچوجنگ کره‌ایی (طرز تهیه این سس در انتهای مقاله آورده شده است)

۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط با ۱ قاشق غذاخوری آب سرد

۳ قاشق غذاخوری شکر آسیاب شده

۲ قاشق غذاخوری عسل

¼ فنجان سس سویا

۱ قاشق غذاخوری سرکه‌ سیب

۱ حبه سیر، ساطوری شده

۱ تکه کوچک زنجبیل، ساطوری شده

۲ قاشق چایخوری دانه‌ی کنجد

۱ بوته‌ کوچک پیازچه، ریزشده

دستور پخت بال مرغ کبابی

فر را از قبل در دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید، توری مشبک فر را روی سینی فر قرار دهید. مفصل هر یک از بال‌ها را از آن جدا کنید تا بال‌های کوچک و جمع و جوری داشته باشید.

این نوشته را از دست ندهید  طبخ ماهی در فر و بدون استفاده از روغن برای افراد با کلسترول بالا

بال‌ها را با دستمال خشک کنید، سپس آن‌ها را در کاسه‌ایی بزرگ بریزید و بکینگ پودر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

یک ردیف بال روی توری قرار دهید به نحوی که قسمت پوست‌دار به سمت بالا باشد. به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه‌ پایین فر قرار دهید.

پس از ۳۰ دقیقه پخت، دمای فر را به ۴۲۵ درجه فارنهایت تغییر دهید، توری را خارج کرده و به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در طبقه بالای فر قرار دهید تا بال‌ها طلایی و ترد شوند. سپس توری را از فر خارج کنید تا به آرامی سرد شوند.

تمام مواد مخصوص سس را درون ماهی تابه ریخته، هم بزنید و اجازه دهید تا به جوش بیفتد. بگذارید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بجوشد و غل بزند تا سس غلیظ و کم شود. گاز را خاموش کنید.

بال‌ها را درون کاسه‌ایی بزرگ بریزید و با دقت زیاد نیمی از سس غیظ را روی آن‌ها بریزید. همه مواد را مخلوط کنید، سپس دانه‌های کنجد، پیازچه‌ها و مابقی سس را روی بال‌ها بریزید تا در سس غرق شوند.

بال-مرغ-کبابی

طرز تهیه سس گوچوجنگ کره‌ایی

مواد لازم

 20 کرم پودر مالت جو * می‌توان از عصاره مالت نیز استفاده کرد.

 3 لیوان پودر برنج

 1 لیوان سس برنج * می‌توان از آب برنج پخته شده نیز استفاده کرد.

 5 قاشق غذاخوری سویا سس

 5 لیوان پودر فلفل قرمز چیلی

 1 لیوان نمک

طرز تهیه

ابتدا پودر مالت را به همراه 2 لیوان آب مخلوط کرده و بروی حرارت بگذارید. مخلوط را مدام هم زده و به مدت 15 دقیقه حرارت دهید.

این نوشته را از دست ندهید  اشتباهاتی که در سرخ کردن مرتکب می‌شوید

سپس آن را از روی حرارت برداشته و پودر برنج را به مواد اضافه کنید. مواد را با پودر برنج مخلوط کرده و بگذارید تا 1 ساعت در دمای محیط بماند.

دوباره مواد را بروی حرارت گذاشته و به مدت 20 دقیقه دیگر آن را حرارت دهید. توجه داشته باشید باید به صورت مداوم وارد را هم بزنید تا گلوله نشوند.

مواد را از روی حرارت برداشته 1 لیوان سس برنج، نمک، سویا سس را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

در مرحله آخر پودر فلفل را نیز به مواد اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.

رب فلفل قرمز را باید در ظرف تیره در بسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 5 =

دکمه بازگشت به بالا