غذای ایرانی

طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه و لذیذ با دستور پخت اصلی

مثبت زندگی: اکبر جوجه یکی از انواع غذاهای ایرانی و محلی استان مازندران است و به دلیل اینکه طعم بسیار خوبی دارد طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است، طرز تهیه اکبر جوجه بسیار ساده است فقط باید طبق مراحلی که در این مقاله گفته می‌شود پیش بروید تا این غذای قدیمی و سنتی ایرانی را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم جهت تهیه اکبر جوجه

  • جوجه : ۱ عدد
  • زعفران دم کرده : ۱/۴ لیوان
  • کره : ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
  • پیاز : ۱ عدد متوسط
  • سیر : ۴ تا ۵ حبه
  • آب لیمو : نصف لیوان
  • رب انار : نصف لیوان
  •  نمک، فلفل سیاه و روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه اکبر جوجه لذیذ و خوشمزه

برای درست کردن اکبر جوجه ابتدا پوست مرغ را بکنید و آن را کاملا بشویید سپس آن را به دو قسمت تقسیم کنید البته می‌توانید قسمت بالایی و پایینی بال‌ها را نیز از آن جدا کنید. سپس جوجه را داخل ظرف بزرگی بگذارید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید، سیر را نیز رنده و یا له کنید و به مواد داخل ظرف اضافه کنید.

فلفل سیاه، زعفران و آب لیمو را به مواد اضافه نمایید، مواد را هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شوند.در این مرحله جوجه را به همراه مواد به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید و درب ظرف را نیز ببندید. داخل قابلمه‌ای روغن به مقدار زیادی بریزید به گونه‌ای که روی مرغ را کاملا پوشش دهد.

بعد از اینکه روغن داغ شد مرغ را داخل آن بیندازید سپس زمانی که سفت شد درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید روی حرارت خیلی کم به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بماند البته در این مدت چند بار مرغ را زیر و رو کنید و چند دقیقه قبل از آماده شدن این غذا به آن کمی نمک اضافه کنید.

این نوشته را از دست ندهید  مدت زمان نهفتگی کروناویروس چقدر است؟

در مرحله آخر کره را ذوب کنید و بعد از اینکه مرغ کاملا سرخ شد، به مدت دو الی سه دقیقه با کره تفت دهید تا طعم بسیار لذیذی به خود بگیرد حال این غذای خوشمزه آماده است و می‌توانید آن را با برنج سرو کنید.

 نکات تکمیلی برای پخت حرفه‌ای اکبر جوجه

حتما رب انار را در کنار این غذا قرار دهید زیرا اکبر جوجه با روغن زیادی تهیه شده است و باید با رب انار سرو شود.

زمانی که تصمیم داشتید مرغ را داخل روغن سرخ کنید پیازها را از آن جدا کنید زیرا پیازها در زمان سرخ شدن مرغ می‌سوزند در نتیجه باعث از بین رفتن طعم غذا می‌شود.

سیر به منظور طعم دار کردن این غذا یکی از مواد اصلی به شمار می آید بنابراین آن را از دستور تهیه اکبر جوجه حذف نکنید.

در زمان سرخ شدن جوجه داخل روغن حتما حرارت را بسیار ملایم کنید تا جوجه کاملا پخته شود در غیر اینصورت لایه بیرونی مرغ سوخته و داخل آن نیز خام می‌ماند.

در طرز تهیه اکبر جوجه اصل باید از خرد کردن زیاد جوجه خودداری کنید فقط آن را به دو نیم تقسیم کنید.

به منظور بهتر شدن طعم غذا از جوجه ۸۰۰ الی ۹۰۰ گرمی استفاده کنید.

در تهیه این غذا بهتر است از کره محلی استفاده کنید.

مقدار مواد اولیه و دستور تهیه این غذا برای چهار نفر مناسب است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا