آشپزیسالاد و پیش غذا

طرز تهیه املت عدس

مثبت زندگی: گاهی پیش می‌آید که فرزندتان غرولندکنان می‌گوید: چقدر صبحانه نان و پنیر و مربا بخورم؟ خسته شدم! برای اینکه این غرها را نشنوید و فرزندتان با اشتها غذا بخورد، امروز در بخش آشپزی مثبت زندگی طرز تهیه املت عدس را برایتان می‌گذاریم. املتی خوشمزه که در عرض چند دقیقه آماده می‌شود. همراه ما باشید.

مواد لازم

عدس: نصف پیمانه

كلم بروكلی خردشده: 225 گرم

پیاز قرمز حلقه شده : دو عدد

روغن مایع: دو قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ: هشت عدد

آب یا شیر: سه قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی كوچك حلقه شده: 200 گرم

نمك و فلفل سیاه – به میزان لازم

طرز تهیه املت عدس

عدس را در قابلمه‌ای ریخته و حدود 25 دقیقه بپزید. سپس كلم‌های خردشده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید یكی، دو دقیقه دیگر بجوشد. روغن را كف یك تابه مناسب فر ریخته و حلقه‌های پیاز را در آن بریزید. ظرف را در فر سرد بگذارید و فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت روشن كنید تا در مدت 25 دقیقه بپزد.

تخم‌مرغ‌ها را به همراه شیر یا آب، كمی نمك و فلفل در كاسه‌ای هم بزنید و سبزیجات و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه كنید. عدس و كلم را آبكشی كنید و در تابه پیاز بریزید.

مخلوط تخم‌مرغ را روی مواد داخل تابه بریزید و آن را دوباره به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید و با استفاده از یك كفگیر مواد املت را به مركز تابه هدایت كنید تا تخم‌مرغ‌هایی كه هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، سپس آن را دوباره به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها سفت شود. املت عدس شما آماده است. نوش‌جان.

این نوشته را از دست ندهید  اصفهک ؛ روستایی که جهانی شد
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − شانزده =

دکمه بازگشت به بالا