سالاد و پیش غذا

سوپ مخصوص روزهای سرماخوردگی

مثبت زندگي: در اين مطلب به شما طرز تهیه غذایی را آموزش می‌دهیم که مناسب برای روزهایی است که اعضای خانواده‌تان سرما خورده‌اند. سوپ مرغ و برنج غذایی با طعم متفاوت برای این روزهاست.

● مواد لازم:

▪ مرغ ۱۰۰گرم
▪ برنج یک دوم لیوان
▪ آب ۸ لیوان
▪ کره یک قاشق غذاخوری
▪ جعفری ریز شده یک سوم لیوان
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم

● طرز تهیه:

۱) مرغ را تکه می‌کنیم خوب می‌شوییم و در قابلمه می‌ریزیم سپس آب را به آن اضافه می‌کنیم.
۲) ابتدا شعله را زیاد می‌کنیم تا آب به جوش آید سپس شعله را کم کرده و می‌گذاریم مرغ به مدت ۲ ساعت بپزد.
۳) پوست و استخوان مرغ را جدا کرده و آن را ریش‌ریش می‌کنیم.
۴) مرغ ریش شده را با آب مرغ مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می‌گذاریم.
۵) برنج و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.
۶) نمک و فلفل را اضافه کرده می‌گذاریم سوپ به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم درست شود.
۷) در آخر کره را به آن اضافه کرده هم می‌زنیم و سپس سوپ را در ظرف مخصوص می‌ریزیم.

این نوشته را از دست ندهید  طرز تهیه سالاد سزار مخصوص گیاهخواران
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =

دکمه بازگشت به بالا