خانه‌داری

روش‌های نگهداری طولانی قارچ‌ها در یخچال و فریزر

مثبت زندگی: قارچ‌ها می توانند یکی از سخت ترین مواد غذایی در نگهداری باشند چون سریع می‌توانند رطوبت زیادی را جذب و شروع به خراب شدن کنند. اگر می‌خواهید قارچ‌های تازه‌ای که خریداری کرده‌اید را برای مدت زمان طولانی نگه داری و حفظ کنید تا هر زمان که خواستید از آن‌ها استفاده کنید، می‌توانید از روش منجمد کردن قارچ‌ها که در این بخش برایتان می‌گوییم استفاده کنید.

۱. در بسته بندی اصلی خود نگه دارید

اگر قرار نیست از قارچ استفاده کنید، بسیار خوب است که آن‌ها را با بسته بندی‌های پلاستیکی نگهدارید زیرا پوشش پلاستیکی معمولا سوراخ‌هایی دارد که رطوبت اضافی را بدون خشک کردن قارچ‌ها از بین می‌برد.

نگهداری قارچ در بسته بندی اصلی

۲. با پوشش کوچک بپوشانید

اگر به کمی قارچ نیاز دارید، کوچک ترین سوراخ ممکن را روی پوشش پلاستیکی اصلی ایجاد کنید. زمانی که نیاز دارید قارچ را از بسته بردارید، آن ناحیه را ببندید تا هوا وارد پلاستیک نشود.

۳. قارچ‌ها را داخل یخچال بگذارید

بعد از این که قارچ را به خانه آوردید، آنها را در بسته بندی که دارد داخل یخچال قرار دهید. قرار دادن قارچ تازه داخل یخچال سرعت خراب شدن را کاهش می‌دهد. با استفاده از این تکنیک قارچ‌ها باید حدود یک هفته سالم بماند.

استفاده از کیسه کاغذی برای نگهداری قارچ

استفاده از کیسه کاغذی برای نگهداری قارچ

قارچ‌ها را در کیسه کاغذی قرار دهید.

اگر نمی‌خواهید قارچ‌ها را در بسته بندی اصلی خود نگهدارید، به جای آن می‌توانید آنها را در کیسه کاغذی ذخیره کنید. اندازه کیسه می‌تواند بسته به این که چقدر قارچ دارید، تغییر کند اما کیسه‌های کاغذی قهوه‌ای به طور کلی بهترین انتخاب هستند. همچنین می‌توانید آنها را قبل از اینکه در کیسه کاغذی جای دهید، در حوله مرطوب ببندید.

این نوشته را از دست ندهید  چند طرز تهیه لواشک سیب با طعم‌های مختلف

پاکت کاغذی را باز بگذارید.

بالای کیسه را نبندید. رها کردن آن سطح رطوبت را متعادل نگه می دارد، کیسه مقداری رطوبت را به دام می‌اندازد و باز گذاشتن آن باعث می‌شود از رطوبت بیش از حد قارچ جلوگیری شود.

کیسه را در یخچال نگهدارید.

باید کیسه کاغذی قارچ را در یخچال (ترجیحا در یکی از کشوها) نگهدارید. این باعث می‌شود عطر و مزه غذاهای دیگر به قارچ وارد نشود کشوها نیز برای تمیز نگه داشتن سبزیجات تازه به مدت طولانی طراحی شده‌اند با استفاده از این روش می‌توان قارچ را یک هفته تا 10 روز نگهداشت.

فریز کردن قارچ برای نگهداری طولانی مدت

فریز کردن قارچ برای نگهداری طولانی مدت

اول قارچ ها را تمیز کنید.

اگر قصد ندارید در عرض یک هفته قارچ‌های تازه را استفاده کنید و می‌خواهید آنها را منجمد کنید با پاک کردن قارچ‌ها زیر آب شروع کنید و سپس آنها را در هوای آزاد خشک کنید. می‌توانید آن‌ها را روی کاغذ یا حوله برای گرفتن آب اضافی پخش کنید.

برس سبزیجات روی قارچ‌ها بکشید.

زمانی که قارچ‌ها تقریبا خشک هستند، آنها را با حوله کاغذی یا برس زبر تمیز کنید. این باعث می‌شود که برخی آلودگی‌ها پاک شوند.

راههای جلوگیری از خراب شدن قارچ

قارچ ها را سرخ کنید.

قبل از سرخ کردن، آنها را خرد کنید و با یک تا دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.

بگذارید قارچ‌ها خنک شود.

هنگامی که پختن قارچ به پایان رسید، قبل از فریز کردن بگذارید خنک شود آنها را داخل بشقاب پخش کنید تا خنک شوند.

در کیسه‌های پلاستیکی منجمد کنید.

هنگامی که قارچ‌ها سرد شدند، آنها را در کیسه‌های پلاستیکی نگهدارید و منجمد کنید. پخت وپز قبل از فریز کردن مانع از جذب رطوبت زیاد می‌شود.

این نوشته را از دست ندهید  بهترین گیاه آپارتمانی برای دفع آلودگی هوای خانه
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + پنج =

دکمه بازگشت به بالا