آخرین نوشته هاشیرینی و دسر

دو روش تهیه مربای نارگیل خوشمزه

مثبت زندگی: مربای نارگیل طعم و عطری متفاوت دارد. طبع گرم آن برای تقویت انرژی و سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. نارگیل  سرشار از فیبر است و طعم بسیار گرمی دارد. برای تقویت سیستم گوارش سیستم ایمنی بدن مفید است. کلسترول خون را بهبود می‌بخشد و باعث طراوت و زیبایی پوست می‌شود. به طور متوسط 400 گرم نارگیل تقریبا تمام ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در یک روز را تامین می‌کند. 100 گرم نارگیل حاوی 350 گرم کالری است.

مربای نارگیل تازه

مواد لازم

 نارگیل تازه رنده شده  250 گرم 
شیر نارگیل نصف پیمانه معادل  125 میلی لیتر
شکر سفید  300 گرم 

طرز تهیه

• یک عدد نارگیل کامل برای این دستور تهیه کافی است و مقداری هم برای میان وعده‌های بعدی‌تان اضافه خواهد آمد.

• بعد از شستن و جدا کردن موی نارگیل، چشم‌های نارگیل را پیدا کرده با میخ سوراخ کرده و شیر نارگیل را داخل کاسه‌ای بریزید.

مراحل تهیه مربای نارگیل تازه 

• با کمک چکش دور تا دور نارگیل را به صورت افقی ضربه بزنید تا  نصف شود. سپس آن را به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید.

• با کمک یک کارد استیل کره خوری پوسته چوبی نارگیل را از گوشت آن جدا کنید.

• حالا فقط یک لایه نازک قهوه‌ای به گوشت نارگیل چسبیده که به راحتی  می‌توانید با کمک پوست کن سبزیجات این پوست قهوه‌ای را از گوشت سفید نارگیل تازه جدا کنید.

• نارگیل‌ها را بشویید تا هر گونه کثیفی یا پوست اضافه از آنها جدا شده کاملا تمیز شوند. سپس کناری بگذارید آبشان برود.

این نوشته را از دست ندهید  خوراکی‌های ممنوع در زمان اسید اوریک بالا

• نارگیل‌ها را با رنده درشت، رنده کنید. 

• نارگیل رنده شده، شکر و شیرنارگیل را مخلوط کرده روی حرارت متوسط بگذارید. حرارت دهید و اجازه دهید 10 – 15 دقیقه بجوشد و نارگیل‌ها شفاف شوند و شربت به غلظت لازم برسد.

مربای پودر نارگیل 

مواد لازم مربای پودر نارگیل

  پودر نارگیل  500 گرم 
شکر 1000 گرم 
آب نیم لیتر 
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری یا جوهر لیمو نیم گرم 

طرز تهیه مربای پودر نارگیل

• برای تهیه مربا بهتر است از قابلمه لعابی یا پیرکس استفاده کنید.

• شکر و آب درون قابلمه ای متوسط ریخته و روی شعله با متوسط قرار دهید صبرکنید به جوش آمده و شکر حل شود.

•  پودر نارگیل را اضافه کنید و منتظر بمانید تا مربا به قوام کافی برسد.

• آبلیمو یا جوهر لیمو را اضافه کنید تا مانع از شکرک زدن مربا شود. بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود.

نکات لازم

برای تست قوام آمدن شربت چند قطره از آنرا درون نعلبکی ریخته و فوت کنید تا سرد شود. با انگشت اشاره مقداری از شربت را برداشته و انگشت شصت را به آن بچسبانید. اگر هنگامی که دو انگشت را به آرامی از هم جدا می کنید، شربت بین دو انگشت کش بیاید یعنی به قوام لازم برای مربا رسیده است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 12 =

دکمه بازگشت به بالا