عمومی

خواص آب نارگیل ، از درمان پوکی استخوان تا منبع آنتی اکسیدان

 مثبت زندگی: آب نارگیل یا شیر نارگیل یکی از مواد خوشمزه و مقوی است که خواص زیادی دارد، در این مطلب به برخی از مهم ترین خواص آن اشاره می شود

 نوشیدن آب نارگیل یک روش طبیعی برای هیدراته کردن و افزودن پتاسیم به رژیم های غذایی است. بیشتر آمریکایی ها به اندازه کافی میوه، سبزیجات یا لبنیات نمی خورند و در نتیجه، به اندازه کافی پتاسیم دریافت نمی کنند. بنابراین آب نارگیل می تواند به پر کردن شکافهای غذایی آنها کمک کند.

البته این طور نیست که برای سلامتی یا هیدراتاسیون خود مجبور به بیرون رفتن و گرفتن آب نارگیل باشیم زیرا ما غذاها و آبهایی داریم که این کار را برای ما انجام می دهند.

کنترل دیابت

نوشیدن آب نه تنها برای یک بدن و ذهن سالم خوب است بلکه لازم است. با نوشیدن مقدار بیشتری آب روده و پوست سالم تری خواهیم داشت، همچنین کاهش وزن و کنترل بهتر دیابت نیز با مصرف آب انجام می شود. آب‌نارگیل می تواند پتاسیم بدن را تأمین کند، اما به همان میزان کالری بیشتری وارد بدن می کند، می توان یک موز کوچک میل کرد و حتی پتاسیم بیشتری به همراه سایر مواد مغذی موجود در آن دریافت کرد.

نکته: اگر به دنبال آبرسانی هستید، نوشیدن آب بیشتر، بهتر از نوشیدن آب نارگیل است.

کسانی که کمتر از یک ساعت کار می کنند و زیاد عرق نمی کنند، لازم نیست برای هیدراته کردن بدن یک نوشیدنی شیرین بنوشند، نوشیدن آب ساده کافی است. از سوی دیگر، اگر شخص بسیار فعالی هستید و قادر به دریافت کالری هستید، می توانید آب نارگیل را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل استفاده کنید.

این نوشته را از دست ندهید  تست بینایی ( تست تشخیص ضعیف بودن چشم و کور رنگی )

از طرف دیگر اطمینان حاصل کنید که آب نارگیل خالص است. بسیاری از مارک های آب نارگیل قند را به نوشیدنی های خود اضافه می کنند و از خواص طبیعی آب میوه می کاهند.

پوکی استخوان

در حالی که مطالعات نشان داده است که رژیم های غذایی سرشار از پلی فنول های گیاهی می توانند در برابر ابتلا به سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی، دیابت، پوکی استخوان و بیماری های عصبی محافظت کننده باشند، اما بهتر است که آن پلی فنول ها را از میوه هایی مانند انگور، سیب، گلابی، گیلاس و انواع توت ها تهیه کنید. چرا که با مصرف این میوه ها کالری اضافی مصرف نمی شود.

درست مانند پتاسیم، بهتر است این آنتی اکسیدان از میوه تهیه شود تا آب میوه هایی که قند دارند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا