بورانی بادمجان ، برای کسانی که میخواهند وزن کم کنند
مثبت زندگی: از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشك است. بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بی بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است. مهمترین خاصیتاش كم كالری بودن آن است كه غذای بسیار خوبی برای كسانی است كه می خواهند وزن كم كنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز هست .
موادلازم
▪ بادمجان سرخ شده ده عدد
▪ آب گوجهفرنگی یک لیوان
▪ سیر سه حبه (سه پر)
▪ پیاز سرخ شده دوقاشق غذاخوری
▪ روغن مایع دوقاشق غذاخوری
▪ نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
سیر را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم تا کمی طلایی شود. پیاز سرخ شده را به آن اضافه کرده و نمک و زردچوبه و فلفل میزنیم و بادمجانهای سرخ شده را در ظرف میچینیم و روی آن آب گوجهفرنگی میریزیم.
نصف لیوان هم آب اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بادمجانها کاملن پخته شود وآب آن خشک شود.
بعد از پختن بادمجانها آنها را داخل ظرف له میکنیم بطوری که بادمجان و آب گوجه فرنگی کاملا مخلوط شود.
این غذا بسیار سریع و راحت آماده میشود و خیلی خوشمزه است. به جای آب گوجه فرنگی میتوانید گوجهفرنگیها را بصورت حلقهحلقه روی بادمجانها بچینید و در انتها بعد از پختن همراه آنها له کنید.
اگر گوجهفرنگی هم در دسترس نبود از یک قاشق رب گوجهفرنگی استفاده کنید.