عمومی

برای خنثی کردن عوارض آلودگی هوا این خوراکی‌ها را مصرف کنید

مثبت زندگی: با توجه به اثرات بسیار مخرب آلودگی هوا بر سلامتی تمامی افراد، رعایت برخی تدابیر و دستورالعمل‌ می‌تواند از میزان اثرات منفی آلودگی هوا بکاهد. تهران در روزهای اخیر در بدترین شرایط آلودگی هوا قرار داشت و حتی برخی از نقاط عدد شاخص آلودگی 177 را تجربه کردند. در این مطلب به برخی از تدابیر طب سنتی برای کاهش و خنثی شدن اثرات منفی و ضایعات آلودگی هوا اشاره شده است.

ـ از مصرف غذای غلیظ و دیر هضم مانند فست فودها، سرخ کردنی‌ها، حلیم، کله‌پاچه، ماکارونی، لازانیا، قارچ، الویه، مود غذایی کنسروی و صنعتی و … پرهیز کنید.

ـ بهترین غذاه‍ا در این شرایط، خورشت، سوپ یا آش‌های پر سبزی حاوی جو، کدو مسما یا حلوایی، هویج، شلغم، اسفناج، کمی جعفری، گشنیز، پیاز و… است.

ـ از انواع سبزی‌های تازه استفاده کنید البته مصرف آنها در حدی باشد که منجر به نفخ نشود.

ـ از بین نوشیدنی‌ها، آب سیب شیرین، شربت لیموترش با عسل و گلاب، شیر محلی گرم همراه با عسل و گردو جزو بهترین گزینه‌ها هستند. همچنین سکنحبین، دمنوش به یا گلسرخ، ماءالشعیر طبی نیز مفیدند.

ـ در بین میوه‌ها، لیمو شیرین، انار شیرین، سیب شیرین و نارگیل را مصرف کنید.

ـ در وعده صبحانه می‌توانید کره و عسل یا مرباهای سیب، به و انجیر یا تخم مرغ عسلی میل کنید.

ـ از آب‌ نارنج یا لیموترش تازه روی غذا و سالاد خود استفاده کنید.

5 توصیه‌ غیرغذایی

ـ زود خوابیدن در هنگام شب

ـ چند کاسه سرکه یا پیاز و نارنج چهارقاچ در برخی نقاط خانه قرار دهید

ـ استفاده از دستگاه بخور در محیط داخلی خانه

ـ پرهیز از تردد غیرضروری در محیط بیرون از خانه یا اداره

ـ اجتناب جدی از فعالیت بدنی شدید و ورزش

این نوشته را از دست ندهید  چگونه می‌توان با گوشی‌های هوشمند ویدیوهای اسلوموشن جذاب ضبط کرد؟
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 1 =

دکمه بازگشت به بالا