امکان آلودگی شیرینی به ویروس کرونا وجود دارد؟
مثبت زندگی: خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره تهیه شیرینی با توجه به ویروس کرونا گفت: امسال با وجود ویروس کرونا و نبود دید و بازدید در میان ایرانیان احتیاجی به خرید شیرینی نیست.
خرید شیرینی اصلا امری ضروری و لازم نیست؛ چرا که کودکان با مصرف بی رویه شیرینی دیگر تمایلی به خوردن غذا نداشته و همین امر باعث آسیب به سیستم ایمنی بدن آنها میشود و بسیار مضر است.
توصیه ما این است که تمامی شیرینیجات و قندهای ساده مانند شکلات از آنجایی که به فرد احساس سیری کاذب میدهد و آنها را از مصرف غذا محروم میکند به هیچ عنوان نباید مصرف شوند.
پرهیز از مصرف شیرینیجات
افراد از مصرف شیرینیجات پرهیز کنند و اگر هوس خوردن کردند در میان وعده حداکثر دو عدد مصرف کنند تا قند خون آنها حفظ شود. افراد بهتر است از قندهای ساده و بی ضرر مانند میوه و سبزیجات تازه استفاده کنند تا به بدنشان آسیب نرساند.
رحمانی با اشاره به مصرف نکردن شیرینیتر با وجود ویروس کرونا گفت: رشد باکتری در شیرینیجات تر به نسبت شیرینیجات خشک بیشتر است؛ چرا که اکثر باکتریها، میکروبها و ویروسها به خصوص کپکها در محیطهای رطوبتی رشد بیشتری پیدا میکنند و به همین علت امکان آلودگی آنها افزایش پیدا خواهد کرد.
شیرینیهایی که در خانه تهیه میشوند احتیاجی به قرار دادن در داخل مایکروفر ندارند و بستگی به حجم و رطوبت آنها باید در داخل مایکروفر قرار بگیرند و حرارت ببینند.
مصرف آجیل
پیشنهاد بنده این است که در این شرایط بحرانی و خطرناک به هیچ عنوان افراد به خرید آجیل، شیرینی و … اقدام نکنند؛ چرا که امکان آلودگی این مواد خوراکی به ویروس کرونا وجود دارد و تنها در صورتی به مصرف آجیل بپردازند که از قبل در خانههایشان موجود بوده است. ما امسال مراسمی به عنوان عید نوروز نداریم و به همین علت احتیاجی به خرید آجیل نخواهیم داشت. همچنین خرید آجیل از فروشگاههایی که به صورت فلهای آنها را به فروش میرسانند امکان آلودگی آنها به ویروس کرونا وجود خواهد داشت.
بهتر است افراد از فکر خرید آجیل و شیرینی بیرون بیایند، ولی در صورت لزوم میتوانند در وهله اول آجیلها یا شیرینیهای بسته بندی شده صنعتی را خریداری کنند و در درجه دوم از سالم بودن و شور نبودن آنها پرهیز کنند. با توجه به شیوع ویروس کرونا تاکید میشود تا افراد از مواد خوراکی کم نمک مصرف کنند؛ بنابراین هنگام خرید از کم نمک بودن آنها اطمینان حاصل کنیم.