شیرینی و دسر

آموزش درست کردن بستنی وانیلی در منزل

مثبت زندگی: بستنی نوبرانه فصل بهار است و در فصل تابستان اصلا نمی توان از آن گذشت. در یک عصر گرم تابستانی هیچ چیز مانند یک بستنی خوش طعم و شیرین حال ما را خوش نمی‌کند. اما تهیه بستنی در خانه نیاز به صبر و حوصله دارد تا نتیجه مطلوب حاصل شود. همراه ما باشید تا در این مقاله طرز تهیه بستنی وانیلی در خانه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم بستنی وانیلی

شیر: 2 لیوان (نیم لیتر)
شکر : 4 قاشق سوپ‌خوری (100 گرم)
زرده تخم مرغ: 4 عدد
ثعلب به جای زرده تخم مرغ 15 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه بستنی وانیلی در خانه


– شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را خوب با هم بزنید تا تخم مرغ کف کند.

– شیر را جوش آورده و زرده و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ با شیر کاملا مخلوط شود.

– اگر می‌خواهید از ثعلب استفاده کنید باید بعد از گرم کردن شیر، شکر، وانیل و ثعلب را به آن بیافزایید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و شکر حل شود.

– اکنون برای اینکه شیر به شکل و شمایل بستنی شبیه شود باید آن را در سرما هم بزنید.

– کسانی که بستنی ساز دارند، این وسیله کار را برایشان انجام می‌دهد اما کسانی که بستنی‌ساز ندارند باید به روش دیگری عمل کنند.

– ظرفی پر از یخ تهیه کنید و شیر را در ظرفی فلزی ریخته، داخل ظرف یخ قرار دهید و با همزن بزنید تا کم کم کش‌دار شده و تبدیل به بستنی شود.

این نوشته را از دست ندهید  طرز تهیه کاچی زعفرانی با آرد سفید به روش مادربزرگ‌ها؛ روغن افتادن و ادویه کاچی

– راه دیگر این است که ظرف شیر را که بهتر است فلزی (استیل) باشد در فریزر قرار دهید تا اطراف شیر کمی یخ بزند؛ سپس شیر را از فریزر درآورده و با همزن بزنید و آن قدر این کار را تکرار کنید تا شیر کش‌دار شده و به شکل بستنی درآید.

– می‌توانید روی این بستنی ساده وانیلی مقداری کارامل بریزید و نوش جان کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا