پوست سیب معجزه می‌کند

0
121
خواص پوست سیب

مثبت زندگی:سیب را با پوست بخورم یا بدون پوست؟ شاید این سوال شما هم باشد. اگر مشغول خوردن یک سیب خوشمزه‌ی آبدار هستید و قبل از خوردن، پوستِ سیب را گرفته‌اید، خود را از ارزش‌های غذایی بی‌شماری محروم کرده‌اید.

بر چه اساسی این جمله را می‌گوییم؟ با خودتان فکر می‌کنید پوست کندن میوه‌ها خیلی بهداشتی‌تر است؟پوست سیب‌ها چه خاصیتی دارد؟ آیا واقعا باید سیب‌را با پوست خورد؟ برای پاسخ دادن به این سؤالات باید مقاله را تا انتها بخوانید. همراه ما باشید.

مغذی و خوشمزه مثل سیب

سیب یکی از مغذی‌ترین میوه‌ها برای بدن انسان است. این را همه می‌دانند. اصلا از قدیم گفته‌اند سیب و سلامتی… اما خبر دارید در پوست‌سیب چه مواد مفید و سودمندی پیدا می‌شود؟ و با این اوصاف، می‌دانستید با پوست کندن سیب مقدار زیادی از ویتامین‌هایش را دور می‌اندازید؟

بگذارید در همین شروع ارزش غذایی یک عدد سیب متوسط با پوست را برایتان شرح دهیم.

ارزش غذایی سیب با پوست

۱۱۶ کالری

۵.۴ گرم فیبر

۲۳۹ میلی گرم پتاسیم

۱۰.۳ میلی گرم ویتامین C

۱۲۰  واحد ویتامین A

۴.۹ میکروگرم ویتامین K

خب این شرحی از ارزش غذایی سیب‌ها بود. البته سیبی که پوست آن را نکنده باشید.

خواص سیب با پوست

– پوست این میوه قرمز می‌تواند شما را از خطر انواع سرطان‌ها مانند سرطان کبد، سرطان سینه و سرطان روده در امان نگه دارد.

– آنتی اکسیدان‌های موجود در پوست این میوه قرمز می‌توانند برای قلب مفید باشند زیرا مانع از رسوب چربی‌های غیر اشباع در رگ‌های قلب می‌شود.

موم سیب را دور نیندازید

سیب به طور طبیعی حاوی پوششی از موم است. یعنی وقتی شما پوست آن را می‌گیرید، موم آن را هم دور می‌اندازید.

این پوشش مومی شکل مانع نفوذ آب در این میوه می‌شود. همچنین موم پوست‌سیب دارای اورسلیک اسید است که به تقویت ماهیچه‌ها و از دست دادن وزن کمک می‌کند.

این موم به طور کلی برای خوردن هیچ ضرری ندارد اما بقایای آفت کش‌ها می تواند در لایه‌های زیرین آن جمع شود. پس شست‌وشوی دقیق این میوه برای حذف این مواد شیمیایی ضروری است.

پوست سیب، ملین طبیعی

پوست سیب به دلیل وجود فیبر بالا حرکت مدفوع را در روده‌ها راحت می‌کند و به دلیل دارا بودن سربیتول (الکل شکر) یک ملین طبیعی محسوب می‌شود.

شما می‌توانید سیب با پوست را جایگزین آب‌سیب کنید تا بدنتان فیبر بالاتری را جذب کند و یبوست برطرف شود.

سیب، کاهش دهنده کلسترول و فشار خون

خوردن این میوه و حتی بو کردن سیب، باعث کاهش فشار خون می‌شود. از این‌ها گذشته، سیب‌ها تنها میوه‌ای است که باعث کاهش کلسترول بدن می‌شود. برای همین از دیرباز سیب را به عنوان میوه معجزه‌گر می‌شناسند. البته تمام این خاصیت‌ها وقتی جواب می‌دهد که سیب را با پوست بخورید.

دم‌نوش سیب بخورید

اما بسیاری هستند که قادر به هضم میوه نیستند. برای این افراد دم‌نوش را پیشنهاد می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب

۴ یا ۵ عدد سیب با پوست

آب جوش

چوب دارچین

نصف لیمو ترش

عسل

سیب‌ها را قطعه قطعه کنید و هیچ چیز آن را دور نیندازید. حتی هسته‌هایش را.

سیب‌ها را در قوری بریزید. دارچین هم بیندازید. بگذارید پانزده دقیقه بجوشد. البته حواس‌تان باشد که زیر قوری باید حرارت کمی داشته باشد.

بعد از آماده شدن دم‌نوش، آن را در لیوان بریزید و با یک برش لیمو ترش تازه میل کنید. اگر میل به ترشی دارید به جای لیمو ترش از عسل استفاده کنید تا با قوی‌ترین دم‌نوش تسکین‌دهنده اعصاب آشنا شوید. اگر هم فشارتان بالاست بهتر است عسل را حذف کنید و دم‌نوش سیب را با لیمو ترش یا لیمو عمانی نوش جان کنید.

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید

هشت − 2 =