عمومی

پخت غذا با شعله کم؛ بهترین راه پیشگیری از آلزایمر

مثبت زندگی: تحقیقات نشان می‌دهد خوردن غذاهایی که با حرارت بالا طبخ شده‌اند، خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهد. پخت غذا با حرارت بالا باعث افزایش تشکیل ترکیباتی موسوم به گلیکوزیله پیشرفته (AGEs) می‌شود؛ این ترکیبات گروهی از ترکیبات شامل شکر، پروتئین و سایر مولکول‌های بزرگ هستند.

محصولات نهایی گلیکوزیله پیشرفته (AGEs)، از طریق برخی مکانیسم‌ها شامل افزایش التهاب و فشار اکسایشی، خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن را افزایش می‌دهند. آنها همچنین قادر به اتصال به گیرنده RAGE هستند؛ این گیرنده، پروتئین‌های بتاآمیلوئید را در سد خونی مغز عبور داده و با بروز بیماری‌هایی مانند آلزایمر در ارتباط است.

محققان دانشکده پزشکی آیسان بیمارستان مونت‌سینای نیویورک اقدام به پخت ۵۴۹ غذا با روش‌های مختلف طبخ کرده و محتوای AGEs آنها را در غذای پخته شده اندازه‌گیری کردند. بررسی موش‌ها با رژیم غذایی دارای مقادیر بالای AGEs نشان می‌دهد، این موش‌ها دارای میزان بالای AGEs به همراه رسوب پروتئین بتاآمیلوئید در مغز هستند.

به گفته محققان، حرارت بالا در هنگام پخت غذا با سطوح بالای AGEs و احتمال ابتلاء به بیماری آلزایمر در ارتباط است.

طبخ غذا در حرارت‌ بالا

 ویتامین C موجود در میوه و سبزیجات بر اثر حرارت‌ پخت ‌«کمپوت‌ها» به‌ شدت‌ آسیب‌ می‌بیند و افرادی‌ که‌ بر اثر مشکلات‌ معده‌ و دستگاه‌ گوارش‌ دائما از سبزی‌‌های پخته‌ شده استفاده‌ می‌کنند، اگر سبزی‌ها را در حرارت‌ بالا طبخ‌ کنند، قسمت‌ اعظمی‌ از کل‌ ویتامین‌‌های‌ موجود در آنها از دست می‌رود و دیگر مصرف‌ آن نمی‌تواند نیازهای‌ ضروری‌شان‌ را تامین‌ کند.

این نوشته را از دست ندهید  راهکارهایی برای یک ازدواج موفق
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا