آشپزیغذای ایرانی

طرز تهیه کدوی کبابی خوشمزه

مثبت زندگی: تابستان که از راه می‌رسد، فصل خوردن غذاهایی مثل بادمجان و کدو می‌شود. به این فصل رژیم غذایی را هم اضافه کنید. اگر قرار باشد چند روز در هفته این دو ماده غذایی لذیذ را با روغن فراوان سرخ کنید و نوش جان، تا آخر تابستان حتما اضافه وزن پیدا می‌کنید. برای اینکه دل بریدن از غذاهایی مانند بادمجان و کدو سخت است تصمیم گرفتیم تا در این مقاله از مثبت زندگی طرز تهیه کدوی کبابی خوشمزه را برایتان روایت کنیم تا هم از مواد غذایی فصا جا نمانید هم رژیم لاغری‌تان حفظ شود. این شما و این طرز تهیه کدوی کبابی خوشمزه.

مواد لازم برای 4 نفر

4 کدوی متوسط، که طولی نصف شده و سپس در قاچ‌های درشت خورد شده باشد.

1 پیاز قرمز کوچک، که نصف شده و سپس به صورت حلقه‌های نازک در آمده باشد.

1 قاشق سوپ‌خوری پوست رنده شدۀ لیمو

¼ لیوان آب لیمو

1 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون

2 قاشق سوپ‌خوری برگ‌های تازه و کوچک نعنا

طرز تهیه کدوی کبابی

دمای فر را روی 220 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. کدو، پیاز، پوست رنده شدۀ لیمو، آب لیمو و روغن را در یک ظرف پخت و پز بریزید. به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. برای 18 تا 20 دقیقه آنها را در فر بگذارید تا وقتی که کدو نرم شود. روی آن را با برگ‌های لیمو تزئین کرده و آن را سرو کنید.

می‎‌توانید از سینه مرغ کبابی هم برای لذیذتر شدن این غذا استفاده کنید.

این نوشته را از دست ندهید  طرز تهیه استانبولی پلو مجلسی با سیب زمینی و مرغ
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + 14 =

دکمه بازگشت به بالا