غذای ایرانی

بورانی بادمجان ، برای کسانی که می‌خواهند وزن کم کنند

مثبت زندگی: از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشك است. بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بی بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است. مهمترین خاصیت‌اش كم كالری بودن آن است كه غذای بسیار خوبی برای كسانی است كه می خواهند وزن كم كنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز هست .

موادلازم

▪ بادمجان سرخ شده ده عدد
▪ آب گوجه‌فرنگی یک لیوان
▪ سیر سه حبه (سه پر)
▪ پیاز سرخ شده دوقاشق غذاخوری
▪ روغن مایع دوقاشق غذاخوری
▪ نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

سیر را خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم تا کمی طلایی شود. پیاز سرخ شده را به آن اضافه کرده و نمک و زردچوبه و فلفل می‌زنیم و بادمجان‌های سرخ شده را در ظرف می‌چینیم و روی آن آب گوجه‌فرنگی می‌ریزیم.

نصف لیوان هم آب اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم بادمجان‌ها کاملن پخته شود وآب آن خشک شود.

بعد از پختن بادمجان‌ها آنها را داخل ظرف له می‌کنیم بطوری که بادمجان و آب گوجه فرنگی کاملا مخلوط شود.

این غذا بسیار سریع و راحت آماده می‌شود و خیلی خوشمزه است. به جای آب گوجه فرنگی می‌توانید گوجه‌فرنگی‌ها را بصورت حلقه‌حلقه روی بادمجان‌ها بچینید و در انتها بعد از پختن همراه آنها له کنید.

اگر گوجه‌فرنگی هم در دسترس نبود از یک قاشق رب گوجه‌فرنگی استفاده کنید.  

این نوشته را از دست ندهید  طرز تهیه سوپ عدس برای بیماران مبتلا به کرونا
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 20 =

دکمه بازگشت به بالا