نکاتی برای پختن یک ته‌چین خوشمزه

0
217
ته‌چین خوشمزه

مثبت زندگی: شاید پختن ته‌چین را همه بلد باشند اما پختن یک ته‌چین خاص کار هر کسی نیست. به قول قدیمی‌ها ته‌چینی که دست و پنچه‌ات را هم با غذا بخوری! در این مقاله از مثبت زندگی همراه ما باشید تا نکاتی را بگوییم که با رعایت آن‌ها ته‌چینی خوشمزه می‌پزید.

گوشت با مرغ؟

ته‌چین یکی از انواع غذاهای دوست‌داشتنی و خوشمزۀ ایرانی است که بیشتر با گوشت مرغ طبخ می‌شود اما اگر در تهیۀ آن برخی نکات در نظر گرفته نشود، به جای لذت، دردرسرساز خواهد شد. این نکات را رعایت کنید.

نخست؛ مرغ را با آب کم بپزید

اولین نکته‌ای که باید در تهیه این غذا درنظر داشته باشید آن است که مرغ‌ها را با آب کم و کمی ادویه آب‌پز کنید تا هم خوشمزه‌تر شده و هم ارزش غذایی آن حفظ شود. سپس آنها را ریش‌ریش کرده و به مایۀ ته‌چین اضافه کنید. مرغ‌ها را سرخ نکنید زیرا روغن اضافی را به غذا وارد کرده و با این کار زمینه را برای دریافت کالری اضافی فراهم می‌کنید.

دوم؛ ماست کم چرب و دیگر هیچ

در این غذا از ماست به مقدار فراوانی استفاده می‌شود. به شما توصیه می‌کنیم که ماست کم‌چرب در تهیه این غذا به کار ببرید.

سوم…

این غذا را در فر تهیه کنید تا از این طریق، میزان روغن مصرفی که برای سرخ‌کردن استفاده می‌شود، کاسته شود. حتی اگر خواستید از روغن برای سرخ‌کردن استفاده کنید (البته در ته ظرف) از روغن مایع مخصوص سرخ‌کردن یا روغنی که نقطه دود بالایی دارد، استفاده کنید اما همین روغن را نیز به میزان کم به غذایتان اضافه کنید.

بیشتر ببینید
انواع پاستا
 ته‌چین خوشمزه

چهارم؛ برنج را درست انتخاب کنید

برنج یکی از اجزای اصلی تشکیل‌ دهنده این غذاست. توصیه ما به شما این است که برنج‌تان را از نوع رژیمی انتخاب کنید تا از میزان کالری که با خوردن این غذا به شما می‌رسد، کم شود.

پنجم؛ دورچین را فراموش نکنید

به همراه این غذا از سالاد و سبزی‌خوردن استفاده کنید تا وعده غذایی شما کامل شود و همه گروه‌های غذایی در این وعده به چشم بخورد. به‌علاوه، به‌عنوان نوشیدنی در این غذا از دوغ استفاده کنید اما دوغ بدون گاز و کم‌نمک.

ششم؛ روغن حیوانی

خیلی‌ها برای خوش‌ عطرکردن این غذا به آن کره یا روغن حیوانی اضافه می‌کنند. اگر افرادی که این غذا را میل می‌کنند از گروه سنی بچه‌ها، جوانان یا افراد لاغراندامند، حضور این ماده غذایی مانعی ندارد اما اگر میانسال یا سالمندند، تا جایی که امکان دارد از این نوع روغن‌ها به غذایتان اضافه نکنید. این غذا آن‌ قدر خوشمزه هست که نیاز به افزودن این نوع روغن‌ها نباشد.

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید

نه + 8 =